Üzümlü’de Korunaklı, Çocuk Havuzlu, Jakuzili, Lüks Villa
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Lüks Villa
- Çocuk Havuzlu Villa
5.650 ₺ gece · Ekim













Üzümlü’de, Kalkan’ın iç kesimindeki bu iki yatak odalı villanın en dikkat çeken yanı, yetişkin havuzunun yanına eklenmiş çocuk havuzu ve odalardan birindeki jakuzi. Dört kişilik kapasitesiyle hem küçük çocuklu aileler hem de balayı çiftleri için uygun bir boyutta.
İlki yatak odası da çift kişilik diğierinde iki adet tek kişiler sayatkarla süit olarak düzenlenmiş; iki odanında kendi banyosu, kliması, komodini ve elbise dolabı var, ikisinden de havuz terasına doğrudan çıkılıyor. Birinci odada ayrıca jakuzi bulunuyor. Böylece iki çift ya da ebeveynler ile çocuklar birbirini rahatsız etmeden kendi alanına sahip oluyor.
Salonda oturma grubu, televizyon ve klima yer alıyor, buradan da havuz terasına geçiliyor. Modern Amerikan mutfakta yemek masası, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, fırın, ocak, su ısıtıcı, tost makinesi ile tencere, tava ve yemek takımları hazır.
Ana havuz 7,5 × 3,5 metre ölçüsünde, 1,5 metre derinliğinde. Terasta şezlong, şemsiye, pergola altında oturma alanı, yemek masası ve barbekü var. Havuz alanı korunaklı tasarlandığı için mahremiyetine dikkat eden aileler de rahat kullanabilir. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor; elektrik, su, gaz ve Wi-Fi giderleri konaklamaya dahil.
Konum sakin, ama günlük ihtiyaçlar yakında: restoran 560 m, market 660 m uzaklıkta. Merkeze 8 km, denize 9 km mesafe olduğu için plaj günleri için araç gerekir; villada otopark mevcut. Dalaman Havalimanı’na 114 km, Antalya Havalimanı’na 206 km. Ev size temiz teslim ediliyor ve kaldığınız süre boyunca haftada bir temizlik yapılıyor. Ek temizlik ya da çarşaf değişimi isteğe bağlı ve ücretli. Kalkan çevresi yamaçlara kurulu olduğundan villaya ulaşırken yokuş çıkmayı bekleyin.
Bebekler ve çocuklar için uygun bir ev. Evcil hayvan kabul edilmiyor, iç mekânda sigara içilmiyor, kapasite dört kişi. Giriş 16:00, çıkış 10:00. Girişte konaklama öncesinde bir hasar depozitosu alınıyor; kırık ya da kayıp yoksa çıkışta yapılan kontrolün ardından iade ediliyor. Giriş ile çıkış arasındaki saatler temizliğe ayrıldığı için erken girişte yardımcı olunamıyor.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 7,5 m · derinlik 1,5 m
Aydınlatmalı · Havuz duşu
Çocuk havuzu
1,5 × 1,8 m · derinlik 0,9 m
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Erişilebilirlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Üzümlü kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: Fethiye'ye yakın, korunaklı havuzlu, jakuzili villalar. Aracısız Üzümlü villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Üzümlü kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
5.650 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
8.000 ₺ gece · Ekim