Sarıbelen’de Balayı Çiftlerine Uygun, Korunaklı Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Kiralık Villa
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.000 ₺ gece · Ekim





















































Doğanın içinde bir taş ev arayanlar için Sarıbelen’deki bu villa iyi bir karşılık. Taş mimarisi modern iç döşemeyle tamamlanmış; jakuzisi ve korunaklı özel havuzuyla özellikle balayı çiftlerinin ilgisini çekiyor. Havuz 8 × 4 metre ölçüsünde, 1,5 metre derinliğinde ve dışarıdan görünmeyecek şekilde düzenlenmiş.
İki yatak odası ve iki banyo bulunuyor, kapasite 4 kişi. Birinci odada çift kişilik yatak, ikincide iki tek kişilik yatak var. İki oda da kendi banyosu ve WC’siyle kullanılıyor; klima, elbise dolabı, makyaj masası ve komodin her iki odada mevcut. Küçük çocuklu aileler de bu düzende rahat eder. Taş duvarlar yaz günlerinde iç mekânı serin tutmaya yardımcı olurken klimalar da her odada hazır. Ayrı banyolar, iki farklı ailenin ya da bir çift ile çocuklarının rahatça yerleşebilmesini sağlıyor. Jakuzi, akşamları dinlenmek isteyen çiftler için evin en çok kullanılan köşelerinden biri olabilir.
Salon ile Amerikan mutfak aynı açık alanda. Mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ankastre ocak, tost makinesi ve su ısıtıcı hazır bekliyor. Salonda oturma grubu, uydu televizyon ve Wi-Fi var. Çamaşır makinesi, ütü masası ve saç kurutma makinesi de evin donanımında yer alıyor.
Dışarıda özel bahçe ve havuz terası var. Terasta şezlonglar, şemsiye, pergola altında oturma alanı ile yemek masası bulunuyor; barbekü de kullanılabilir. Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği, bahçe bakımı ve internet erişimi fiyata dahildir. Havuzun korunaklı yapısı, muhafazakâr aileler için de rahat bir yüzme ortamı sunuyor. Bahçe ve teras birbirine bağlı; çocuklar oynarken büyükler havuz başında dinlenebiliyor. Villaya ait otopark, araçla gelen misafirler için ayrıca kolaylık sağlıyor. Çevrede ağaçlar ve doğal arazi hâkim, gece saatlerinde ise ortalık oldukça sessiz.
Sarıbelen, Kalkan’ın iç kesimlerinde, şehir gürültüsünden uzak bir doğa bölgesi. Market 3 km, restoran 5 km uzaklıkta. Deniz ve plaja 19 km, merkeze 18 km mesafe olduğu için çevreyi gezmek ve alışveriş için araç şart. Dalaman Havalimanı 130 km, Antalya Havalimanı 213 km uzakta.
Giriş saati 16:00, çıkış 10:00. Bebekli ve çocuklu aileler konaklayabilir. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigara yalnız dış alanlarda içilebiliyor. Villa en fazla 4 kişiliktir.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 8 m · derinlik 1,5 m
Korunaklı · Havuz duşu
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Aralık 2027
Ocak 2028
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Sarıbelen kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a yakın, sakin, doğa içinde havuzlu villalar. Aracısız Sarıbelen villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Sarıbelen kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.000 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
7.000 ₺ gece · Ekim