444 1 233

Kalkan’da Merkeze Yakın, Isıtmalı Havuzlu, 3 Yatak Odalı, Lüks Villa

İlan kodu: KV-12787Paylaş
12.786 ₺gece · Ekim
Kapasite6 kişi
Yatak O.3
Banyo3
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Kalkan villa kiralama (KV-12787)

  • Doğa Manzaralı

  • Lüks Villa

  • Eğlence Olanaklı

Kalkan’ın Akbel Lavanta mevkiindeki bu villa, dört mevsim kullanılabilecek iç mekân olanaklarıyla ayrılıyor: ısıtılabilen kapalı havuz, sauna, sinema odası, bilardo, masa tenisi ve langırt aynı evin içinde. Üç yatak odası ve altı kişilik kapasitesiyle aileler ve arkadaş grupları için hazırlanmış, doğa manzaralı bir konumda.
Not 1) Isıtma fiyatı günlük 2.500 TL(Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra alınmaktadır. Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır ve talep edilmesi durumunda suyun yeterli ısıya ulaşabilmesi için eve giriş yapmadan en geç 3 gün öncesine kadar iletişim kişisine bildirilmesi gerekmektedir.

Not 2) Havuz sistemi tuz Regülatörü ve pH dozajlama sistemi ile otomatik olarak kontrol edilmektedir.

Not 3) Villada Wi-Fi bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesintiler yaşanabilmektedir. İnternet kullanımı; mailler, sosyal medya hesapları gazete ve haber sitelerine girme gibi hususlarda yeterli olup film ve video izleme dosya indirme gibi kullanımlarda yeterli değildir.

Not 4) Villamızda ELEKTRİKLİ ARAÇLAR için özel profesyonel 22 KW şarj istasyonu villamızdaki müşterilere özgü olarak kullanıma açık olacaktır. Araç şarj istasyonun Kullanımı kart sistemi ve şifreyle kontrol edilmektedir.

Açık havuz 12 × 3,8 metre ölçüsünde, 1,5 metre derinliğinde; kapalı havuz ise 6 × 2,5 metre ve 1,3 metre derinlikte. Kapalı havuzun ısıtılması ek ücretli ve girişten en geç üç gün önce haber verilmesi gerekiyor. Havuz suyu tuz regülatörü ve pH dozajlama sistemiyle otomatik kontrol ediliyor. Bahçede şezlonglar, şemsiye, oturma grubu, yemek masası ve barbekü var.

Odaların tamamı kendi banyosuna sahip. Birinci kattaki ebeveyn odasında çift kişilik yatak ve jakuzili küvet bulunuyor; yine birinci kattaki ikinci odada iki tek kişilik yatak, bodrum kattaki üçüncü odada çift kişilik yatak var. Odalarda klima ve dolap alanı mevcut, bebek ve çocuklu aileler için uygun.

Açık plan salonda oturma grubu, TV ve yemek alanı yer alıyor, salondan havuz terasına çıkılıyor. Mutfakta ankastre ocak, fırın, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, mikrodalga, tost ve kahve makinesi hazır. Elektrikli araçlar için villaya özel 22 kW şarj istasyonu bulunuyor; kart ve şifreyle kullanılıyor. Wi-Fi e-posta ve sosyal medya için yeterli, ancak bölgedeki altyapı nedeniyle film izleme ve büyük indirmeler için zayıf kalabiliyor.

Akbel, Kalkan’ın girişinde, merkezin kalabalığından uzak, sakin ve yeşil bir bölge. Gün içinde iç mekândaki olanaklar sayesinde evden çıkmadan vakit geçirmek kolay; yağmurlu ya da serin bir günde bile sinema odası ve kapalı havuz programı kurtarıyor. Villa girişten önce temizlenmiş olarak teslim ediliyor, konaklama boyunca haftada bir temizlik yapılıyor; ek temizlik ve çarşaf değişimi ücret karşılığı ayarlanabiliyor. Girişte hasar depozitosu alınıyor, çıkıştan önce yapılan kontrolün ardından iade ediliyor. Doğanın içindeki evlerde düzenli ilaçlama yapılsa da ara sıra böcek görülebileceğini belirtelim.

Kalkan merkezi ve deniz 3 km, market ve restoranlar 2 km uzaklıkta; araçla hareket etmek gerekiyor. Dalaman Havalimanı 125 km. Elektrik, su, gaz, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı fiyata dahil. Giriş 16:00, çıkış 10:00. Evcil hayvan kabul edilmez, sigara yalnız dışarıda içilebilir.

Oda detayları

3 yatak odası · 3 banyo · 2 çift kişilik, 2 tek kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • 2. Yatak Odası

    2 tek kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • 3. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    3,8 × 12 m · derinlik 1,5 m

    Deniz manzaralı · Aydınlatmalı · Havuz duşu

  • Kapalı havuz

    2,5 × 6 m · derinlik 1,3 m

    Isıtmalı

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Isıtmalı Havuz
  • Jakuzi
  • Deniz Manzaralı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Güneş Şemsiyesi
Devamını oku (32 özellik daha)

Dış Mekan

  • Oturma Alanı
  • Havuz Duşu
  • Yemek Masası

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Koşu Bandı
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark
  • Balkon
  • Elektrik Süpürgesi

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Tam Donanımlı Mutfak
  • Mikrodalga

Eğlence

  • Sauna
  • Masa Tenisi
  • Langırt
  • Sinema Odası
  • Bilardo

Manzara ve Konum

  • Deniz Manzaralı

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü
  • İlk Yardım Çantası

Çocuk ve Bebek

  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz3 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez3 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı125 km
Antalya Havalimanı223 km
Market2 km
Restoran2 km
Şehir merkezi3 km
Deniz3 km
Kalkan hakkında

Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.

Isıtmalı Havuzlu Villalar Hakkında

Bu villada kapalı havuz ısıtma ücreti: günlük 2.500 ₺

Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.

Fiyatlandırma

  • 10 Eki – 31 Eki 2026Şu an5 gece12.786 ₺ / geceHaftalık 89.502 ₺
  • 1 Kas – 31 Ara 20265 gece9.929 ₺ / geceHaftalık 69.503 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Ocak 2027

Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boş günler Dolu günler Yalnız çıkış

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 5 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 10.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Kalkan kiralık villaları