Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim


















































Kalkan Kızıltaş’ta, Kalkan Koyu’na bakan bu villada üç yatak odasının hepsi süit ve hepsinin balkonu var; sabah kahvesini odanızdan çıkmadan koy manzarasına karşı içebilirsiniz. Yedi kişiye kadar konaklama imkânıyla, ikiden fazla çocuğu olan aileler için alışılmışın dışında esnek bir düzen sunuyor. Merkez 1 km, market ve restoranlar 500 m uzaklıkta.
Odalar üst katta. Birincisinde çift kişilik yatak ve bir jakuzi bulunuyor; ikincisinde yine çift kişilik yatak var. Üçüncü oda üç tek kişilik yatakla düzenlenmiş, çocuklar ya da arkadaşlar için uygun. Her odanın kendi banyosu, elbise dolabı ve komodini mevcut.
Giriş katındaki salon, geniş cam yüzeylerle havuz terasına açılıyor. Oturma grubu, uydu yayınlı büyük ekran TV, klima ve yemek alanı burada; hemen yanındaki Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve gerekli mutfak gereçleri hazır. Çocuklar ve gençler için masa tenisi ile langırt da evde.
Havuz 8 × 4 metre ölçüsünde ve 1,8 metre derinliğinde; küçük çocuklar için yetişkin gözetimi şart. Havuz terasında şemsiye, şezlong, pergola, oturma alanı, yemek masası ve barbekü var. Deniz manzarası havuz başından da görülüyor, akşamları terasta yemek yemek için uygun bir alan.
Kızıltaş, Kalkan merkezine yakın, yamaç boyunca uzanan bir yerleşim; kasabaya inmek kısa sürüyor, dönüşte ise yokuş çıkılıyor. Kalabalık aileler için üç tek kişilik yataklı oda, ek yatak ihtiyacını ortadan kaldırıyor; masa tenisi ve langırt da çocukların havuz dışındaki saatlerini dolduruyor. Akşamları ise teras ve balkonlar sakin bir oturma alanına dönüşüyor. Villa girişten önce temizlenmiş olarak teslim ediliyor, konaklama süresince haftada bir temizlik yapılıyor; ek temizlik ve çarşaf değişimi ücret karşılığı ayarlanabiliyor. Girişte hasar depozitosu alınıyor, çıkıştan önce kısa bir kontrolün ardından iade ediliyor. Doğayla iç içe evlerde düzenli ilaçlama yapılsa da ara sıra böcek görülebilir.
Plaja 2 km, Dalaman Havalimanı’na 121 km mesafede. Elektrik, su, gaz, günlük havuz temizliği, bahçe bakımı ve Wi-Fi fiyata dahil; otopark da mevcut. Giriş 16:00’da, çıkış 10:00’da yapılıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmemesini rica ediyoruz.
3 yatak odası · 3 banyo · 2 çift kişilik, 3 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Balkon · Deniz manzarası · Jakuzi
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Balkon · Deniz manzarası
3. Yatak Odası
3 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Balkon
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 8 m · derinlik 1,8 m
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Aralık 2026
Ocak 2027
Havuz
Dış Mekan
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 10.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim