İslamlar’da Balayı Çiftlerine Uygun, Korunaklı Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Kiralık Villa
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece · Ekim

































İslamlar’da bungalov tarzında yapılmış bu küçük ev, iki kişilik bir tatil için düşünülmüş. Kompakt yapısına rağmen 8 × 3,5 metre ölçüsünde, 1,55 metre derinliğinde özel bir havuzu var. Doğa manzaralı ve muhafazakâr kullanıma uygun villamız, baş başa sakin günler geçirmek isteyen çiftlere hitap ediyor.
Not 1: Villamıza geliş yolunun son 30 metresi stabilize toprak yol son 100 metresi beton armedir.
Yatak odasında çift kişilik yatak bulunuyor. Evde bir banyo var, jakuzi de baş başa dinlenmek için güzel bir ayrıntı. Balkonda sabah kahvesini doğaya karşı içebilirsiniz. Bungalovun küçük ölçeği, iki kişilik bir tatil için tam kıvamında: temizliği kolay, kullanımı pratik ve sıcak bir atmosferi var. Klima sayesinde yazın en sıcak günlerinde de içerisi serin kalıyor.
Salon ve tam donanımlı mutfak günlük ihtiyaçları karşılayacak şekilde düzenlenmiş. Mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcı var. Çamaşır makinesi, ütü, saç kurutma makinesi, klima, uydu yayınlı televizyon ve Wi-Fi ile kısa ya da uzun konaklamalarda eksik hissetmezsiniz. Mutfakta kahvaltınızı ve akşam yemeğinizi kendi düzeninizde hazırlayabilirsiniz. İç mekânın sade dekorasyonu, bungalovun sıcak havasını tamamlıyor; akşamları salonda dinlenmek ya da balkonda serin havanın tadını çıkarmak mümkün. Ev küçük olduğu için günlük işler hızla bitiyor.
Havuz, bungalovun muhafazakâr yapısı sayesinde daha rahat kullanılıyor. Havuz başında güneşlenebilir, akşam barbekü yakabilirsiniz. Günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı ile elektrik, su, gaz giderleri ve Wi-Fi konaklamaya dahil. Doğayla çevrili bahçe ve havuz alanı, gün boyu villadan ayrılmadan dinlenmek isteyen çiftler için yeterli alan sağlıyor. Sabahları havuz başında kahvaltı, öğleden sonra kısa bir yüzme ve akşamları jakuzide dinlenmek burada sıradan bir günün planı olabilir. Yakındaki market sayesinde alışveriş için uzağa gitmeniz de gerekmiyor.
Konum açısından en yakın market ve restoran yalnızca 600 metre ötede. Denize ve plaja 6 km, merkeze 6 km mesafe var. Dalaman Havalimanı 125 km, Antalya Havalimanı 203 km uzaklıkta. Otopark bulunduğundan araç kiralayıp çevreyi gezmek kolay.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Bungalovumuz en fazla iki kişi içindir. Evcil hayvan kabul edilmiyor; sigara içmek isteyen misafirlerimizden bunu açık alanda yapmalarını rica ediyoruz.
1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 8 m · derinlik 1,55 m
Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Şubat 2028
Mart 2028
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 3.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece · Ekim