İslamlar’da Korunaklı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Kiralık Bungalov
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
3.500 ₺ gece · Ekim














































İslamlar’daki bu villada havuz alanı aileler için iki parçalı düşünülmüş: yetişkinler için 14 × 4 metre ölçülerinde, 1,45 metre derinliğinde özel havuz, küçükler için de ayrı bir çocuk havuzu var. Kalkan’ın yamaçlarındaki bu sakin köyde yer alan villa, doğa ve kısmi deniz manzarasına bakıyor.
Dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor. Üç odada birer çift kişilik yatak, bir odada iki tek kişilik yatak yer alıyor; konaklama kapasitesi 8 kişi olarak belirlenmiş. Banyo sayısının oda sayısına eşit olması, kalabalık aileler için günlük düzeni kolaylaştırıyor. Salon ve mutfak ferah bir yaşam alanı oluşturuyor; mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcı mevcut. Klima, balkon, uydu TV ve Wi-Fi de evin donanımları arasında. Odaların yerleşimi, çiftin bir odada, çocukların diğer odada kalmasına uygun; iki ayrı banyo da sabah hazırlığını hızlandırıyor ve herkesin kendi düzenini korumasını sağlıyor.
Villa muhafazakâr tatil tercih eden ailelerin seçtiği villalardan; havuz terası çevreden ayrılmış bir düzende kullanılıyor. Terasta şezlonglar ve oturma grubu, akşamlar için barbekü var. Rahatlamak isteyenler için jakuzi ve sauna bulunuyor, çocuklar ve gençler ise masa tenisiyle vakit geçirebiliyor. Çamaşır makinesi, ütü ve saç kurutma makinesi gibi günlük ihtiyaçlar da düşünülmüş.
Mesafeler araçlı bir tatile uygun: market ve restoran 700 metre, merkez 9 km, deniz ve plaj 12,5 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı’na 120 km, Antalya Havalimanı’na yaklaşık 200 km mesafe var. Villada otopark bulunduğu için araç park etmek sorun olmuyor.
Gün akışı genellikle havuz çevresinde şekilleniyor. Çocuklar kendi havuzlarında güvenle oynarken büyükler uzun havuzda yüzebiliyor; öğleden sonra sauna ya da jakuziyle dinlenmek, akşam ise barbekü başında toplanmak bu villada sık tercih edilen bir düzen. Kalkan’ın restoranları ve sahili araçla kolayca ulaşılabilir uzaklıkta, Kaş da bölgeden yapılabilecek günübirlik geziler arasında. Balkondan doğaya ve kısmi deniz manzarasına bakmak, sabah kahvesini keyifli kılıyor. Her yatak odasının kendine ait bir banyo düzeninde olması, aileler arası mahremiyeti de koruyor.
Elektrik, su ve gaz giderleri, havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün ile internet erişimi fiyata dahil. Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebekli ve çocuklu aileler için uygun olan villada evcil hayvan kabul edilmiyor; sigaranın iç mekânda içilmemesini rica ediyoruz. Kapasitenin 8 kişiyle sınırlı tutulması gerekiyor.
4 yatak odası · 4 banyo · 3 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
3. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
4. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 14 m · derinlik 1,45 m
Aydınlatmalı
Çocuk havuzu
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Temmuz 2027
Ağustos 2027
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 10.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
3.500 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece · Ekim