Yeşilköy’de Balayı Çiftlerine Uygun, Korunaklı Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Kiralık Villa
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
7.143 ₺ gece · Ekim

































Kalkan’a bağlı Yeşilköy’de, doğanın ortasındaki bu villanın en belirgin yanı dışarıdan görünmeyecek şekilde çevrelenmiş özel havuzu. Havuz 12,9 × 3,3 metre ölçüsünde, derinliği 1,6 metre. Çevresi korunaklı olduğu için muhafazakâr misafirler de rahatça yüzebilir. Yine de dışarıdan hiç görünmeme garantisi verilmiyor; korunaklı havuzlu villalarda her zaman yaklaşık %5'lik bir sakınma payı kalıyor. Havuz aydınlatması akşam yüzmeleri için, havuz duşu da gün boyu işe yarıyor.
Villa 4 kişilik ve 2 yatak odası var. Birinci odada çift kişilik yatak var, odanın içinde de jakuzi bulunuyor. Bu odada ayrıca kendi banyosu, makyaj masası ve elbise dolabı yer alıyor. İkinci odada iki tek kişilik yatak var, bu oda da banyolu. Çocuklu aileler için uygun bir düzen bu. İki odada da klima var, istenirse bebek yatağı da sağlanıyor. Balayı çiftleri ve küçük aileler için uygun bir büyüklük.
Salonda oturma grubu, uydu yayınlı TV ve klima bulunuyor. Amerikan mutfakta dört gözlü ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi, buzdolabı, tost makinesi ve Türk kahvesi makinesi var, yemek masası da burada. Çamaşır makinesi, ütü ve Wi-Fi de evde bulunuyor.
Bahçede havuzun yanında şezlonglar, şemsiyeler, bir oturma grubu ve dışarıda yemek için masa sandalye var. Çocuklar için salıncak ve oyun alanı da var. Akşamları barbeküde mangal yapabilirsiniz. Elektrik, su ve gaz giderleri fiyata dahil. Havuz temizliği ile bahçe bakımı her gün yapılıyor, 7/24 destek de alabilirsiniz.
Yeşilköy sakin bir yer, günlük alışveriş için de uygun. Markete 1 km, restorana 3 km, merkeze ve plaja 8 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı 135 km, Antalya Havalimanı 230 km mesafede. Kalkan ve çevresi yamaçlara kurulduğu için villaya giderken yokuş çıkmanız gerekiyor. Araçla gelecekler için otopark da var.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Arada temizlik yapıldığı için villaya erken giriş yapılamıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride de sigara içilmiyor. Bebekli ve çocuklu aileleri ise memnuniyetle ağırlıyoruz.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,3 × 12,9 m · derinlik 1,6 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Çocuk ve Bebek
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır
DenizeDeniz8 km uzaklıkta
Şehir merkeziYeşilköy merkez8 km uzaklıktaHaftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Nisan 2026
Mayıs 2026
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (girişte alınır, çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Yeşilköy kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
7.143 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
12.000 ₺ gece · Ekim