Üzümlü’de Korunaklı, Çocuk Havuzlu, Jakuzili, Lüks Villa
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Lüks Villa
- Çocuk Havuzlu Villa
7.857 ₺ gece · Ekim













Üzümlü’de, Kalkan’ın gerisindeki doğal yamaçlarda bulunan villamızın en dikkat çeken yanı iki havuzlu olması: açıkta korunaklı bir havuz, içeride ise ısıtılabilen kapalı bir havuz. Bu sayede serin aylarda da suya girmek mümkün; iki kişilik balayı ya da dört kişilik küçük aile tatili için uygun.
Not : Kapalı havuz ısıtma fiyatı günlük 1.500 TL (Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra alınmaktadır. Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır ve talep edilmesi durumunda suyun yeterli ısıya ulaşabilmesi için eve giriş yapmadan en geç 3 gün öncesine kadar iletişim kişisine bildirilmesi gerekmektedir.
Ana yatak odasında çift kişilik yatak, klima, jakuzi, komodin, elbise dolabı ve makyaj masası var; odanın kendi banyosu bulunuyor. İkinci odada iki tek kişilik yatak ve ayrı banyo yer alıyor. Salonda oturma grubu, klima, uydu yayınlı televizyon ve yemek masası; mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, ocak, fırın, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcısı mevcut. Çamaşır makinesi de var. İç mekân modern ve sade bir tasarımla döşenmiş, iki kişi için ferah, dört kişi için de yeterli bir yaşam alanı sunuyor. Wi-Fi bağlantısı ücretsiz.
Açık havuz 8 × 4 metre, 1,5 metre derinliğinde ve korunaklı. Dışarıdan görünmediği için muhafazakâr aileler gönül rahatlığıyla kullanabilir. Kapalı havuz 5 × 3 metre ölçüsünde, 1,1 metre derinliğinde. Kapalı havuzun ısıtması ayrıca ücretlendirilir; suyun ısınması için girişten en az 3 gün önce talep edilmesi gerekir. Bahçede barbekü kurulu, otopark da var. Vakit geçirmek isteyenler için bir air hockey masası bulunuyor. İki havuz arasında seçim yapmak hava durumuna kalmış; yazın açık havuzda güneşlenirken, ilkbahar ya da sonbaharda ısıtılmış kapalı havuz tercih edilebilir. Jakuzi ise her mevsim kullanılabilir.
Çevrede doğa manzarası hâkim. Denize ve plaja 9,3 km, merkeze 8,2 km uzaklıkta; market ve restoran 1,8 km mesafede. Dalaman Havalimanı 118 km, Antalya Havalimanı 203 km uzakta. Elektrik, su, gaz, Wi-Fi, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı konaklamaya dahildir. Kalkan merkezine ve plajlara araçla gidip gelebilir, günün kalanını evin sessizliğinde geçirebilirsiniz. Balayı için sakin, gözlerden uzak bir ev arayan çiftlerin sıkça tercih ettiği bir bölge.
Bebek ve çocuklarla gelinebilir. Evcil hayvan kabul edilmez, içeride sigara içilmez. Giriş 16:00, çıkış 10:00 olarak uygulanır. Kurallar herkesin rahatı için basit tutulmuştur, misafirlerimizden bu kurallara uymalarını rica ederiz.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 8 m · derinlik 1,5 m
Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Kapalı havuz
3 × 5 m · derinlik 1,1 m
Isıtmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Üzümlü kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: Fethiye'ye yakın, korunaklı havuzlu, jakuzili villalar. Aracısız Üzümlü villa kiralama, kapora ile.
Bu villada kapalı havuz ısıtma ücreti: günlük 1.500 ₺
Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.
Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 4.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Üzümlü kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
7.857 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
8.000 ₺ gece · Ekim