444 1 233

Üzümlü’de Balayı Çiftlerine Uygun, Isıtmalı Havuzlu, 2 Kişilik, Kiralık Villa

İlan kodu: KV-13236Paylaş
4.500 ₺gece · Ocak
Kapasite2 kişi
Yatak O.1
Banyo1
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Üzümlü villa kiralama (KV-13236)

  • Doğa Manzaralı

  • Isıtmalı Kapalı Havuzlu

  • Jakuzili

Kalkan’ın Üzümlü mevkiinde, doğanın içinde iki kişi için düzenlenmiş tek katlı bir villa. En çok öne çıkan yanı iki ayrı havuzu olması: bahçede 7 × 3,5 metre, 1,5 metre derinliğinde korunaklı açık havuz, ayrıca 3,5 × 2,5 metre, 1,2 metre derinliğinde ısıtmalı kapalı havuz. Balayı çiftleri ve baş başa sakin bir tatil isteyenler için uygun.

Not 1) Villamıza geliş yolunun son 500 m. si rampa ve stabilize yoldur.

Not 2) Havuz ısıtması günlük ekstra 1000TL ekstra(Döneme göre değişiklik gösterebilir) olarak alınmaktadır. Havuz Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Havuz ısıtması isteyen misafirlerimizin villaya girişlerinden 3 gün önce iletişim kişisi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Tek yatak odası süit düzeninde. Çift kişilik yatağın yanında elbise dolabı, makyaj masası ve komodin var, banyonun içinde de jakuzi bulunuyor. Oda klimalı. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı TV, klima ve ayrı bir tuvalet yer alıyor; ütü ve ütü masası da burada.

Mutfakta kendi yemeğinizi rahatça hazırlayabilirsiniz. Buzdolabı, ankastre ocak, fırın, mikrodalga ve bulaşık makinesi var. Kahve makinesi, Türk kahvesi makinesi, tost makinesi ve su ısıtıcısı da bulunuyor. Çamaşır makinesi de var, uzun kalışlarda işinize yarar.

Bahçede şezlonglar, güneş şemsiyesi, oturma alanı, yemek masası ve barbekü var. Masa tenisi ve salıncak da bulunuyor. Havuzun çevresi korunaklı, akşamları havuz aydınlatması yanıyor. Yine de yüzde yüz görünmezlik garantisi verilemiyor, yaklaşık yüzde beşlik bir payı göz önünde bulundurmak gerekiyor. Kapalı havuzun ısıtması ayrıca ücretlendiriliyor; ısıtma istiyorsanız girişten en az 3 gün önce haber vermeniz gerekiyor.

Market ve restoran 1 km mesafede. Merkeze 9 km, deniz ve plaja 9,5 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı 125 km, Antalya Havalimanı 230 km uzakta. Kalkan ve çevresi yamaçlara kurulduğu için yollar yokuş. Villaya giden yolun son 500 metresi rampalı ve stabilize, araçla gelirken bunu bilmekte fayda var. Otopark mevcut. Elektrik, su, gaz, Wi-Fi, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı fiyata dahil. Konaklamanız sırasında haftada bir temizlik yapılıyor. Doğa içinde bir konum olduğu için düzenli ilaçlama yapılıyor ama zaman zaman böcek görülebilir.

Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Arada temizlik yapıldığı için erken giriş mümkün olmuyor. Evcil hayvanınızı getirebilirsiniz. Bebekli ve çocuklu misafirler için de uygun. Kapasite 2 kişi, villanın içinde sigara içilmiyor. Girişte depozito alınıyor ve çıkıştaki kontrolden sonra iade ediliyor.

Oda detayları

1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · Jakuzi

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    3,5 × 7 m · derinlik 1,5 m

    Korunaklı · Aydınlatmalı

  • Kapalı havuz

    2,5 × 3,5 m · derinlik 1,2 m

    Isıtmalı

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Isıtmalı Havuz
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Güneş Şemsiyesi
  • Oturma Alanı
Devamını oku (26 özellik daha)

Dış Mekan

  • Yemek Masası

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Özel Bahçe
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Kahve Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Mikrodalga

Eğlence

  • Masa Tenisi

Manzara ve Konum

  • Doğa Manzaralı
  • Sakin Bölge

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü

Erişilebilirlik

  • Tek Katlı

Çocuk ve Bebek

  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz9,5 km uzaklıkta
Şehir merkeziÜzümlü merkez9 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı125 km
Antalya Havalimanı230 km
Market1 km
Restoran1 km
Şehir merkezi9 km
Deniz9,5 km
Üzümlü hakkında

Üzümlü kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: Fethiye'ye yakın, korunaklı havuzlu, jakuzili villalar. Aracısız Üzümlü villa kiralama, kapora ile.

Isıtmalı Havuzlu Villalar Hakkında

Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.

Fiyatlandırma

  • 10 Eki – 31 Mar 2027Şu an3 gece4.500 ₺ / geceHaftalık 31.500 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Boş günler Dolu günler Yalnız giriş Yalnız çıkış

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 3 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilir
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 2.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa Üzümlü kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Üzümlü kiralık villaları