Üzümlü’de Korunaklı, Özel Havuzlu, 6 Kişilik, Kiralık Villa
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
8.000 ₺ gece · Ekim


























Kalkan’ın Üzümlü mevkiinde, iki kişilik bu tek katlı villanın en çok konuşulan yanı yatak odasındaki jakuzi ve çevresi korunaklı özel havuzu. Balayı çiftleri ve baş başa sakin birkaç gün isteyenler için düşünülmüş; bölge sessiz, manzara ise doğaya açılıyor.
Tek yatak odasında çift kişilik bir yatak, klima, televizyon, makyaj masası, komodin ve elbise dolabı var. Odanın kendi banyosu var. Jakuzi doğrudan bu odanın içinde. Saç kurutma makinesi de odada sizi bekliyor, ayrıca bir şey getirmeniz gerekmiyor.
Oturma odasında klima, uydu yayınlı televizyon, rahat bir oturma grubu ve yemek masası bulunuyor. Burada ayrıca lavabo ve tuvalet de var. Mutfağı kendi yemeğini yapmak isteyenlere yetecek kadar donanımlı: buzdolabı, fırın, ocak, mikrodalga, bulaşık ve çamaşır makinesi, su ısıtıcı, tost makinesi, kahve makinesi ve Türk kahvesi makinesi yerinde. Ütü ile ütü masası, kasa ve Wi-Fi de evde mevcut.
Dış alanda havuz 8 × 4 metre, derinliği 1,55 metre. Havuz aydınlatmalı olduğu için akşamları da kullanılabiliyor. Havuz kenarında şezlonglar, güneş şemsiyesi ve bir salıncak, terasta ise pergola altında oturma alanı, yemek masası ve barbekü var. Havuzun çevresi dışarıdan görünmeyecek şekilde düzenlendi, bu yüzden muhafazakâr misafirler de rahat edecektir. Yine de dürüst olmak gerekirse yüzde yüz görünmezlik garantisi veremiyoruz, yaklaşık yüzde 5'lik bir pay her zaman var. Havuz her gün temizleniyor, bahçe bakımı da günlük yapılıyor. Elektrik, su, gaz ve internet fiyata dahil. Özel otoparkı da var.
Market ve restoran 400 m uzaklıkta, merkez 9 km, deniz ve plaj ise 11 km mesafede. Dalaman Havalimanı’na 125 km, Antalya Havalimanı’na 229 km uzaklıkta. Kalkan ve çevresindeki köyler yamaca kurulu olduğundan villaya yokuş yukarı çıkılıyor. Kendi aracınızla gelmeniz işinizi kolaylaştırır. Doğanın içinde olduğu için düzenli ilaçlama yapılıyor ama ara sıra böcek görülebileceğini de baştan söyleyelim.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Villa en fazla 2 kişi kalacak şekilde düşünüldü. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigara yalnızca dışarıda içilebiliyor. Girişte alınan depozito, çıkışta yapılan kontrolde bir hasar görülmezse iade ediliyor.
1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 8 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Erişilebilirlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır
DenizeDeniz11 km uzaklıkta
Şehir merkeziÜzümlü merkez9 km uzaklıktaÜzümlü kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: Fethiye'ye yakın, korunaklı havuzlu, jakuzili villalar. Aracısız Üzümlü villa kiralama, kapora ile.
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Mart 2026
Nisan 2026
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Üzümlü kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
8.000 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.875 ₺ gece · Ekim