Üzümlü’de Korunaklı, Çocuk Havuzlu, Jakuzili, Lüks Villa
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Lüks Villa
- Çocuk Havuzlu Villa
5.650 ₺ gece · Ekim













Üzümlü’de doğanın içinde konumlanan villamız, yalnızca iki kişiyi ağırlayan küçük ve korunaklı bir balayı evi. Tek yatak odası, tek banyosu ve kendine ait havuzuyla ikisi için hazırlanmış, kalabalığı olmayan bir tatil yeri arayan çiftlere göre planlandı.
Yatak odasında çift kişilik yatak, klima ve odanın içinde bir jakuzi bulunuyor. Böylece akşam havuzdan döndükten sonra yorgunluğu atmak için odadan çıkmanıza gerek kalmıyor. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı TV ve yemek masası var; Wi-Fi tüm evde kullanılabiliyor. Ev tek bir çift için düşünüldüğünden odalar arasında paylaşım derdi yok; salon, mutfak ve banyo tamamen ikinize ait. Klima salonda da bulunduğundan sıcak öğle saatlerini içeride serin bir ortamda geçirebilirsiniz.
Mutfak kısa ya da uzun konaklamada kendi yemeğinizi yapabileceğiniz şekilde donatılmış: buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, su ısıtıcı ve tost makinesi mevcut. Saç kurutma makinesi ile ütü ve ütü masası da evde hazır bulunuyor.
Dış alanda 7 × 3,5 metre ölçülerinde, 1,55 metre derinliğinde özel bir havuz yer alıyor. Havuz çevresi korunaklı yapıldığı için dışarıdan görünürlük sınırlı; muhafazakâr tatil tercih eden çiftler havuz başında rahatça vakit geçirebiliyor. Özel bahçede şezlonglar ve barbekü bulunuyor, akşam yemeklerini açık havada doğa manzarasına karşı yapabilirsiniz. Otopark da villaya ait. Havuz boyu iki kişinin rahatça yüzmesine yetecek ölçüde, derinliği de yetişkinler için uygun. Günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı yapıldığı için tatil boyunca bu işlerle uğraşmanız gerekmiyor. Doğanın ortasında olmanın getirdiği sessizlik, özellikle sabahları ve gün batımına doğru kendini hissettiriyor; akşam serinliğinde bahçede oturmak bu villanın en keyifli anlarından.
Konum sakin ama ihtiyaçlara uzak değil. Market ve restoran 1 km, merkez 8 km, deniz ve plaj 9 km mesafede. Dalaman Havalimanı’na uzaklık 132 km olduğundan bölgede araç kiralamak işinizi epey kolaylaştırır. Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği, günlük bahçe bakımı, Wi-Fi ve 7/24 destek fiyata dahildir.
Villamız iki kişilik kapasiteye göre düzenlendi. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigara yalnız dışarıda içilebiliyor. Bebekli ve çocuklu aileler için uygun; giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00.
1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 7 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Üzümlü kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: Fethiye'ye yakın, korunaklı havuzlu, jakuzili villalar. Aracısız Üzümlü villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Üzümlü kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo7 Kişi
5.650 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
8.000 ₺ gece · Ekim