444 1 233

İslamlar’da Balayı Çiftlerine Uygun, Korunaklı Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Kiralık Villa

İlan kodu: KV-11593Paylaş
16.500 ₺gece · Ağustos
Kapasite2 kişi
Yatak O.1
Banyo1
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden İslamlar villa kiralama (KV-11593)

  • Doğa Manzaralı

  • Balayı Villası

  • Langırtlı

Villamız, Kalkan’ın Üzümlü bölgesi İslamlar köyü sınırlarında muhteşem doğa manzarasıyla konumlanmış tek yatak odalı, 2 kişilik bir balayı villasıdır. 2022 yılında tamamlanmış modern dubleks yapısıyla şık ve konforlu bir tatil deneyimi sunar. Özel, tamamen korunaklı yüzme havuzu sayesinde dışarıdan görünmeden yüzebilir; jakuzili yatak odası ve terasla romantik bir atmosfer yakalayabilirsiniz.

Salon kısmında oturma grubu, TV, klima ve havuz terasına çıkış sağlayan kapılar mevcuttur.

Amerikan mutfak, buzdolabı, fırın, ocak, mikrodalga ve temel mutfak gereçleriyle tam donanımlıdır. Bahçe alanı şezlonglar, güneş şemsiyesi, dış oturma alanı ve barbekü ile desteklenmiştir.

Sessizlik, mahremiyet ve huzur arayanlar için ideal olan villa, plaja ve restoranlara yaklaşık 10-12 kilometre, marketlere ise 2-3 kilometre ulaşım imkanı sunar. Doğa ile iç içe bir balayı tatili için villamız, romantik kaçamak isteyen çiftler için unutulmaz bir seçenek.

Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, televizyon, klima, jakuzi, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, banyo ve lavabo bulunmaktadır.

Mutfak : Villamızın geniş Amerikan mutfağı ile sizlere kendi evinizin mutfağı gibi hissettirecek. Ayrıca mutfakta klima, bulaşık makinası, buzdolabı, çamaşır makinası, mikrodalga fırın, tost makinası, ekmek kızartma, su ısıtıcısı, fırın, 4'lü ocak seti ve 2 kişilik yemek masası ile tava tencere vb. mutfak araç gereçlerini kullanma fırsatını sizlere sunuyoruz.

Salon : Villa Alyansın salonunda sizi şık bir oturma grubu ile klima, televizyon, internet, uydu, koltuk, sehpa ile ferah bir salon bekliyor olacaktır. Havuz terasına çıkış yapılmaktadır.

Havuz : Villamızın havuzu ise etrafı dışarıdan görülmeyecek şekilde korunaklı olup sizlere huzurlu ve keyifli havuz deneyimi sunmaktadır. Size özel muhafazakâr yüzme havuzu, şezlong keyfi ve şemsiye ile yazın en güzel günlerinde sizleri bekliyor.

Bahçe : Villamızın bahçesinde özel yüzme havuzu, güneşlenmeniz için şezlong, salıncak, güneşlenme terası, 4 kişilik masa, oturma grubu, mangal keyfiniz için barbekü, güneş şemsiyesi bulunmaktadır.

Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilmeden önce temizlik yapılır ve siz tatilinizi yaparken ve haftada 1 defa temizlik işleriniz halledilir. Böylece siz tatilinizin tadını çıkartırken temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villanızın temizliğinden sorumlu personellerimiz tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı ve daha birçok hizmet personellerimiz tarafından ücrete tabi olarak halledilir.

Doğa içerisinde harika konuma sahip olan villalarımızda ilaçlar düzenli olarak yapılır ve tatiliniz böcekler tarafından bölünme ihtimali en aza indirilir ama size %100 böcek görmeme garantisi veremiyoruz çünkü villalarımız doğada bulunuyor olup bu tarz durumlar yaşanabiliyor.

Depozito : Tatiliniz başlamadan önceki son adım olarak sizden depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar sonucunda kırık ve kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dakika önce villa/apart kontrol edilip herhangi bir sorun görünmediği takdirde depozito sizlere geri verilmektedir.

Bütün villa çeşitlerimiz için villalara ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, tatilinizin sonunda ise villadan ayrılma saatiniz ise sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde hijyen için gerekli temizlik yapıldığından dolayı villaya giriş saatinizden erken gelme durumlarında sizlere yardımcı olamayacağımızı belirtmek durumundayız. Bu yüzden sizden ricamız villaya giriş ve çıkış saatlerinize dikkat etmeniz.

Havuz etrafı korunaklı villalarımızda %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.

Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.

Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.

Oda detayları

1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik

  • Yatak Odası 1

    1 çift kişilik yatak

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    3,5 × 8,5 m · derinlik 1,5 m

    Korunaklı

Fiyatlandırma

  • 23 Eki – 14 Kas 2026Şu an3 gece8.500 ₺ / geceHaftalık 59.500 ₺
  • 15 Kas – 30 Kas 20263 gece5.950 ₺ / geceHaftalık 41.650 ₺
  • 1 Nis – 31 May 20273 gece7.500 ₺ / geceHaftalık 52.500 ₺
  • 1 Haz – 30 Haz 20273 gece12.500 ₺ / geceHaftalık 87.500 ₺
  • 1 Tem – 31 Ağu 20273 gece16.500 ₺ / geceHaftalık 115.500 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Boş günler Dolu günler Yalnız giriş Yalnız çıkış

Villanın sundukları

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Özel Bahçe
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark

Mutfak

  • Buzdolabı
Devamını oku (11 özellik daha)

Mutfak

  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi

Havuz

  • Jakuzi
  • Korunaklı Havuz

Eğlence

  • Langırt

Dış Mekan

  • Barbekü

Çocuk ve Bebek

  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz10,5 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez10 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı116 km
Antalya Havalimanı201 km
Market2,5 km
Restoran2,5 km
Şehir merkezi10 km
Deniz10,5 km
İslamlar hakkında

İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 3 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilebilir
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & Su & Gaz Giderleri, Günlük Havuz Temizliği, Günlük Bahçe Bakımı, Ücretsiz WiFi, 7/24 Destek

Ücrete dahil değil: Havalimanı transferleri, Günlük kiralık araç, Yat kiralama, Ekstra temizlik hizmetleri, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm İslamlar kiralık villaları

Rezervasyon talebi

Talebiniz doğrudan ev sahibine iletilir; ev sahibi onaylayınca e-posta ile bilgilendirilirsiniz. Bu aşamada ödeme alınmaz.

Üye olmadan devam etKayıt ve onay kodu yok — talebiniz hemen ev sahibine gider
  • Ad, e-posta ve telefon yeterli
  • Bu aşamada ödeme alınmaz
  • Ev sahibi onaylayınca kapora ile rezervasyon kesinleşir