Sarıbelen’de Balayı Çiftlerine Uygun, Çocuk Havuzlu, 6 Kişilik, Kiralık Villa
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
7.000 ₺ gece · Ekim


















































Sarıbelen’de doğanın içinde yer alan bu tek katlı villa, iki kişilik bir çift ya da dört kişilik çekirdek bir aile için düşünülmüş. En belirgin özelliği çevresi korunaklı özel havuzu: 7 × 4 metre ölçülerindeki ve 1,6 metre derinliğindeki havuzu dışarıdan görülmeden kullanabilirsiniz. Yine de doğal arazide görünürlüğü sıfırlamak mümkün olmadığından küçük bir sakınma payı olduğunu baştan belirtelim. Ev sahibinin evi villanın alt kısmında, ancak giriş ve çıkışlar tamamen ayrı.
Not 1) Villamızın alt kısmında villa sahibimizin evi bulunmaktadır. Ancak villamız ile giriş çıkışları tamamen bağımsızdır.
Not 2) Villamıza geliş yolunun son 50'si düz stabilize yoldur. Yokuş mevcut değildir.
İki yatak odasının ikisinde de klima ve kendine ait banyo var. Çift kişilik yataklı ilk odada televizyon ve jakuzi bulunuyor; balayı çiftlerinin bu villayı seçmesinin başlıca nedeni de bu. Diğer odada iki tek kişilik yatak var. Her iki odada da elbise dolabı, makyaj masası ve komodin yer alıyor.
Salon ve Amerikan mutfak tek bir alanı paylaşıyor. Oturma grubunun karşısında uydu yayınlı televizyon var, internet ücretsiz. Mutfakta buzdolabı, fırın, dört gözlü ankastre ocak, mikrodalga, bulaşık ve çamaşır makinesi, su ısıtıcı, tost makinesi ve Türk kahvesi makinesi bulunuyor. Kısacası tatil boyunca kendi yemeğinizi rahatça yapabilirsiniz.
Gün büyük ölçüde dışarıda geçiyor. Havuz terasında şezlonglar, şemsiyeler, pergola, oturma alanı ve yemek masası var. Akşamları havuz aydınlatması yanarken barbekü yakabilirsiniz. Bahçedeki hamak ve salıncak, çocuklar için oyun alanı ve langırt, aileyle gelenlerin işine yarar.
Market ve restoran 2 km uzakta, denize ve merkeze ise 16 km yol var. Bu yüzden araçla gelmenizi öneririz; otopark mevcut. Yolun son 50 metresi düz, stabilize bir yol ve yokuş yok. Dalaman Havalimanı’na 150 km, Antalya Havalimanı’na 215 km uzaklıkta. Elektrik, su, gaz ve Wi-Fi fiyata dahil. Havuz temizliğiyle bahçe bakımı her gün yapılıyor, villanın temizliği ise haftada bir. Doğanın içinde olduğu için düzenli ilaçlama yapılıyor ama ara sıra böcek görebilirsiniz.
Villa en çok 4 kişi için uygun, bebek ve çocuklu aileleri memnuniyetle ağırlıyoruz. İçeride sigara içilmemesini rica ediyoruz, evcil hayvan kabul edilmiyor. Giriş 16:00'da, çıkış 10:00'da. Aradaki sürede temizlik yapıldığı için erken giriş yapılamıyor.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıBanyo
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 7 m · derinlik 1,6 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Çocuk ve Bebek
Güvenlik
Erişilebilirlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır
DenizeDeniz16 km uzaklıkta
Şehir merkeziSarıbelen merkez16 km uzaklıktaSarıbelen kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a yakın, sakin, doğa içinde havuzlu villalar. Aracısız Sarıbelen villa kiralama, kapora ile.
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Şubat 2026
Mart 2026
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 4.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Sarıbelen kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
7.000 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.000 ₺ gece · Ekim