444 1 233

Balayına Uygun Sarıbelen’de 4 Kişilik Korunaklı Havuzlu Villa

İlan kodu: KV-13247Paylaş
8.500 ₺gece · Ekim
Kapasite4 kişi
Yatak O.2
Banyo2
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Sarıbelen villa kiralama (KV-13247)

  • Doğa Manzaralı

  • Balayı Villası

  • Özel Havuzlu

Sarıbelen’in yeşil yamaçlarında, taş ve ahşabın birlikte kullanıldığı bu villada ana yatak odasının içinde bir jakuzi bulunuyor. İki yatak odalı, dört kişilik düzeniyle balayı çiftlerine ve küçük ailelere göre planlanmış; havuzu ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek biçimde korunaklı olduğu için muhafazakâr misafirler de rahat eder.

Yatak odalarının ikisi de kendi banyosuna sahip. Birinci odada çift kişilik yatak ve jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası ve klima var. İkinci odada iki tek kişilik yatak yer alıyor; burası da klimalı ve dolaplı. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı televizyon, yemek masası ve kablosuz internet bulunuyor. Mutfakta buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, dört gözlü ocak, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcısı hazır. Yatak odaları birbirinden ayrı olduğu için iki çift ya da çocuklu bir aile mahremiyetini koruyarak kalabilir. Salondaki geniş oturma alanı da akşamları birlikte vakit geçirmeye uygun.

Dış alanın merkezinde 3,75 × 11,6 metre ölçüsünde, 1,55 metre derinliğinde özel bir havuz var. Havuz kenarında şezlong ve şemsiyeler, yemek masası ve barbekü kurulu. Çocuklu aileler için bahçede salıncak, küçük bir oyun parkı ve masa tenisi masası da bulunuyor; bebek yatağı da istenebilir. Otopark alanı villanın içinde.

Konum tamamen kırsal. Plaja ve merkeze yaklaşık 16 km, en yakın market ve restorana 4 km mesafe var; bu yüzden araçla gelmek en rahatı. Dalaman Havalimanı 140 km, Antalya Havalimanı 210 km uzakta. Doğanın içinde olduğundan böceklere karşı düzenli ilaçlama yapılıyor, ama tamamen önlemek mümkün olmayabilir. Evdeki saunanın kullanılmadığını da belirtelim.

Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı ile internet konaklamaya dahil; haftada bir kez de genel temizlik yapılıyor. Girişte iade edilen bir hasar depozitosu alınıyor. İsterseniz ücret karşılığında ek temizlik ve çarşaf değişimi de yaptırabilirsiniz.

Giriş saati 16:00, çıkış 10:00. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve iç mekânda sigara içilmiyor; bebekli ve çocuklu aileleri ise memnuniyetle ağırlıyoruz.

Oda detayları

2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi

  • 2. Yatak Odası

    2 tek kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    11,6 × 3,75 m · derinlik 1,55 m

    Korunaklı · Aydınlatmalı

Fiyatlandırma

  • 16 Eki – 31 Eki 2026Şu an4 gece8.500 ₺ / geceHaftalık 59.500 ₺
  • 1 Kas – 30 Kas 20264 gece7.707 ₺ / geceHaftalık 53.949 ₺
  • 1 Ara – 31 Ara 20264 gece6.992 ₺ / geceHaftalık 48.944 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Boş günler Dolu günler

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Güneş Şemsiyesi
  • Yemek Masası

Genel

  • Klima
Devamını oku (27 özellik daha)

Genel

  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Özel Bahçe
  • Yeşil Bahçe
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark
  • Elektrik Süpürgesi

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Tam Donanımlı Mutfak
  • Mikrodalga

Eğlence

  • Masa Tenisi

Çocuk ve Bebek

  • Çocuk Oyun Alanı
  • Bebek Yatağı
  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Manzara ve Konum

  • Doğa Manzaralı

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü

Erişilebilirlik

  • Tek Katlı

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz16 km uzaklıkta
Şehir merkeziSarıbelen merkez16 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı134 km
Antalya Havalimanı207 km
Market4 km
Restoran4 km
Şehir merkezi16 km
Deniz16 km
Sarıbelen hakkında

Sarıbelen kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a yakın, sakin, doğa içinde havuzlu villalar. Aracısız Sarıbelen villa kiralama, kapora ile.

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 4 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa Sarıbelen kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Sarıbelen kiralık villaları