Sarıbelen’de Korunaklı, Çocuk Havuzlu, Jakuzili, Lüks Villa
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Kiralık Tatil Villası
- Özel Havuzlu
12.143 ₺ gece · Ekim













Sarıbelen’in yeşil yamaçlarında, dışarıdan görünmeyen bir havuz terasıyla iki kişilik bir jakuziyi aynı evde bulmak isteyen çiftler için hazırlanmış küçük bir villa burası. Kalkan’ın arka tarafındaki bu sakin köy, şehir gürültüsünden uzak kalırken doğayla baş başa bir tatil arayanlara uygun düşüyor; yakınlardan Likya Yolu da geçiyor.
Villa dört kişiyi ağırlıyor. Çift kişilik yatağın bulunduğu ilk yatak odasında jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası ve komodin var. İkinci odada iki tek kişilik yatak, klima ve makyaj masası bulunuyor; böylece balayı çiftleri kadar küçük çocuklu aileler de ev düzenini rahatça kurabiliyor. Evde iki banyo yer alıyor.
Salonda oturma grubu, televizyon ve klima var, kapıdan doğrudan havuz terasına çıkılıyor. Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, dört gözlü ocak, fırın, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcısı ile dört kişilik yemek masası hazır. Kısa bir tatilde dışarı çıkmadan kahvaltı hazırlamak da akşam yemeği pişirmek de zahmetsiz.
Havuz 8 × 4 metre, derinliği 1,55 metre. Teras çevresi korunaklı yapıldığı için muhafazakâr aileler havuzu gönül rahatlığıyla kullanabilir; yine de doğal bir yamaçta tamamen sıfır görünürlük sözü verilemeyeceğini bilmekte yarar var. Özel bahçede şezlonglar, güneş şemsiyesi, bahçe mobilyası, dört kişilik masa ve barbekü bulunuyor. Havuz ve bahçe bakımı her gün yapılıyor, villa haftada bir kez temizleniyor.
Plaj yaklaşık 10 km, Kalkan merkezi 9 km uzaklıkta; bu yüzden araçla gelmeniz işinizi kolaylaştırır, villada otopark mevcut. En yakın restoran 1 km, market 2,5 km mesafede. Dalaman Havalimanı 129 km, Antalya Havalimanı 204 km uzakta. Kalkan çevresindeki köylere çıkan yolların yokuşlu olduğunu da hesaba katın. Elektrik, su, gaz ve Wi-Fi konaklamaya dahil. Konaklamanız sırasında ek temizlik ya da çarşaf değişimi isterseniz ücret karşılığında ayarlanabiliyor. Doğa içindeki evlerde böcek ilaçlaması düzenli yapılıyor, ancak böyle bir çevrede ara sıra böcek görülmesi doğal karşılanmalı.
Evcil hayvan kabul edilmez, sigara yalnız açık alanlarda içilebilir. Bebekli ve çocuklu aileler rahatlıkla konaklayabilir; kapasiteyi aşmamanızı rica ederiz. Giriş 16:00'da, çıkış 10:00'da yapılır.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 8 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Erişilebilirlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Sarıbelen kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a yakın, sakin, doğa içinde havuzlu villalar. Aracısız Sarıbelen villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 4.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Sarıbelen kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
12.143 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
3.429 ₺ gece · Ekim