444 1 233

Kalkan’da Merkeze Yakın, Özel Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Kiralık Villa

İlan kodu: KV-13053Paylaş
16.767 ₺gece · Ekim
Kapasite4 kişi
Yatak O.2
Banyo2
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Kalkan villa kiralama (KV-13053)

  • Deniz Manzaralı

  • Çekirdek Ailere Uygun

  • Özel Havuzlu

Kalkan merkezine yalnızca 500 metre uzaklıktaki bu dubleks apartın en güzel yeri çatı terası. Terasta deniz manzarasına bakan özel bir serinleme havuzu var. Merkeze yürüyerek yaklaşık 5 dakikada inebilirsiniz. Tatil boyunca araca pek ihtiyaç duymadan gezmek isteyen dört kişilik aileler ve iki çift için uygun bir seçenek.

Yatak odaları giriş katında. İki odanın da kendi banyosu, kliması ve deniz manzaralı balkonu var. Her odada büyük bir çift kişilik yatak, komodinler ve gömme dolap bulunuyor. Birinci odada boy aynası da var. Banyolar ayrı olduğu için iki çift birlikte kaldığında da sabahları sıra beklemek gerekmiyor. Odalarda bornoz ve saç kurutma makinesi hazır.

Üst katta salon, mutfak ve yemek alanı açık plan olarak düzenlenmiş. Geniş cam kapılar gün boyu ışık alıyor ve doğrudan terasa açılıyor. Klimalı salonda oturma grubu ve uydu yayınlı televizyon var. Mutfakta fırın, dört gözlü ocak, mikrodalga, bulaşık makinesi, buzdolabı, su sebili, kettle, tost makinesi ve Türk kahvesi makinesi bulunuyor. Dört kişilik yemek masası ve tencere, tava, tabak gibi takımlar da eksiksiz. Çamaşır makinesi ile ütü ve ütü masası da evde mevcut.

Terastaki havuz 4 × 2,4 metre ölçüsünde ve 0,9 metre derinliğinde. Yüzmekten çok serinlemek için uygun bir havuz. Akşamları havuz aydınlatması yanıyor. Çevresinde şezlonglar, oturma alanı ve yemek masası var. Barbekü yakıp sofrayı manzaraya karşı kurabilirsiniz. Havuz her gün temizleniyor. Elektrik, su, gaz ve Wi-Fi fiyata dahil. Otopark da var.

Restoranlar 100 metre, market 150 metre, deniz ve plaj 1 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı 125 km, Antalya Havalimanı ise 225 km mesafede. Kalkan yamaca kurulmuş bir kasaba. Bu nedenle merkezden eve dönüşte yokuş çıkacağınızı baştan bilmenizde fayda var.

Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Arada temizlik yapıldığı için erken giriş yapılamıyor. Bebekli ve çocuklu aileleri memnuniyetle ağırlıyoruz. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Sigarayı yalnızca balkon ve terasta içebilirsiniz. Kapasite en fazla 4 kişi.

Oda detayları

2 yatak odası · 2 banyo · 2 çift kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · Balkon · Deniz manzarası

  • 2. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · Balkon · Deniz manzarası

  • Oturma OdasıMutfak

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    2,4 × 4 m · derinlik 0,9 m

    Deniz manzaralı · Aydınlatmalı

Villanın sundukları

Havuz

  • Serinleme Havuzu
  • Deniz Manzaralı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Oturma Alanı
  • Yemek Masası

Genel

  • Klima
Devamını oku (19 özellik daha)

Genel

  • Saç Kurutma Makinesi
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark
  • Balkon
  • Teras

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Mikrodalga
  • Su Sebili

Manzara ve Konum

  • Deniz Manzaralı

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz1 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez500 m uzaklıkta
Dalaman Havalimanı125 km
Antalya Havalimanı225 km
Market150 m
Restoran100 m
Şehir merkezi500 m
Deniz1 km
Kalkan hakkında

Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.

Fiyatlandırma

  • 10 Eki – 31 Eki 2026Şu an5 gece16.767 ₺ / geceHaftalık 117.369 ₺
  • 1 Nis – 15 Haz 20275 gece16.767 ₺ / geceHaftalık 117.369 ₺
  • 16 Haz – 14 Eyl 20275 gece18.203 ₺ / geceHaftalık 127.421 ₺
  • 15 Eyl – 31 Eki 20275 gece16.767 ₺ / geceHaftalık 117.369 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; “çıkış” yazan günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Kasım 2026

Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
1
çıkış
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boş günler Dolu günler Yalnız çıkış

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 5 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 16.311 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Kalkan kiralık villaları