Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Lüks Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
13.571 ₺ gece · Kasım













Kalkan’ın Ortaalan bölgesinde, üst kat balkon ve teraslarından Kalkan Körfezi’ni gören bu villa, muhafazakâr ailelere uygun yapısı ve 1,7 metre derinliğindeki özel havuzuyla öne çıkıyor. Merkeze ve denize 2 km mesafede, ama sakin bir noktada. Üç yatak odası ve üç banyosuyla villamız 6 kişilik.
Not ) Teras kattaki yatak odasının tavanı alçaktır!
Zemin katta gün ışığı alan geniş bir salon var. Modern oturma grubu, uydu TV ve sade dekorasyonla rahat bir ortam kurulmuş. Hemen yanındaki Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre ocak ve fırın, su ısıtıcısı, tost makinesi ve kahve makinesi bulunuyor. Çamaşır makinesi ve ütü de mevcut. İkinci odadaki tek kişilik yataklar ortak banyoyu kullanıyor; diğer iki odanın banyosu kendine ait. Bu düzen ebeveynlerin çift kişilik odada, çocukların ise tek kişilik yataklı odalarda kalmasına uygun.
Yatak odalarından birinde çift kişilik yatak, ikisinde ikişer tek kişilik yatak var; bu düzen çocuklu aileler ya da arkadaşlar için pratik. Tüm odalar klimalı, elbise dolabı, komodin ve makyaj masası her odada bulunuyor. Teras kattaki yatak odasının tavanı alçak, bunu önceden bilmenizde fayda var. Mutfakta yemek takımı ve temel mutfak gereçleri de bulunuyor; salonda ise DVD oynatıcı ve sehpa var.
Havuz 8 metre uzunluğunda. Havuz terasında şezlong, şemsiye, pergola, oturma alanı ve barbekü bulunuyor; akşam yemekleri burada güzel geçiyor. Havuzun 1,7 metre derinliği yüzmeyi sevenler için güzel, ancak küçük çocukların suda mutlaka gözetim altında olması gerekiyor. Havuz alanı muhafazakâr aileler düşünülerek düzenlenmiş; kalabalıktan uzak konum da bu rahatlığı destekliyor. Kalkan merkezine ve plajlara kısa bir yol var.
Market 800 m, restoran 1 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı 121 km, Antalya Havalimanı 213 km. Elektrik, su, gaz, günlük havuz temizliği, bahçe bakımı ve Wi-Fi fiyata dahil. Villa hem merkeze yakın hem de sakin bir konumda olduğundan iki ihtiyacı birlikte karşılıyor.
Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebekli ve çocuklu misafirlerimize uygundur. Evcil hayvan kabul edilmez, içeride sigara içilmez.
3 yatak odası · 3 banyo · 1 çift kişilik, 4 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
3. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
8 × 8 m · derinlik 1,7 m
Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 7.500 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
13.571 ₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
10.000 ₺ gece