Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 8 Kişilik, Lüks Villa
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Merkeze Yakın Villa
- Masa Tenisli
12.000 ₺ gece · Ekim













Kalkan’ın Kızıltaş yamacındaki villamız, deniz manzarasını kasabaya yakınlıkla birleştiriyor: merkez 1,25 km uzakta ve yürüyerek yaklaşık 10–15 dakikada iniliyor. Kalkan yamaca kurulmuş bir kasaba olduğu için dönüş yolunun yokuş yukarı olduğunu baştan bilmekte fayda var. Dört yatak odası ve sekiz kişilik kapasitesiyle aileler ve karışık arkadaş grupları için rahat bir düzen kuruyor.
Sistemimizde yer alan KV-11205 ile KV-11323 yan yana konumlanmaktadır. Takvimleri müsait olduğu taktirde aynı anda konaklama imkanı bulunmaktadır.
Odaların dördünün de kendi banyosu var. Üç odada birer çift kişilik yatak bulunuyor, dördüncü odada ise iki tek kişilik yatak var; çocuklar ya da ayrı yatmak isteyen arkadaşlar için uygun bir oda. Her odada klima, komodin ve elbise dolabı yer alıyor, ikinci odada ayrıca televizyon bulunuyor. Banyoların her odaya ayrı olması, sekiz kişilik bir grupta sabahları sıra beklemeyi ortadan kaldırıyor.
Açık planlı salon ve mutfak geniş cam kapılarla terasa açılıyor, bu yüzden gün boyu içerisi aydınlık. Mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak, mikrodalga, kettle ve ekmek kızartma makinesi hazır; çamaşır makinesi de evde. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı televizyon, klima ve yemek masası var.
Dış alanda 10 × 3,5 metre ölçülerinde, 1,45 metre derinliğinde özel havuz bulunuyor. Havuz terasında şezlong ve şemsiyeler, pergola altında gölgeli oturma köşesi, yemek masası ve barbekü yer alıyor. Masa tenisi, havuzdan çıktığınızda da oyalanacak bir şey bırakıyor. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor; elektrik, su, gaz ve kablosuz internet konaklamaya dahil.
Markete 500 metre, plaja ve restoranlara 1,5 km mesafede. Dalaman Havalimanı 121 km, Antalya Havalimanı 210 km uzaklıkta. Villanın hemen yanında yine bizim kiraladığımız bir villa daha var; takvimler uygun olduğunda iki villa birlikte tutularak kalabalık gruplar yan yana konaklayabiliyor. Kaş’a da araçla kolayca ulaşılıyor; günübirlik bir gezi için iyi bir seçenek.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Villada sigara içilebiliyor, evcil hayvan ise kabul edilmiyor. Bebekli ve çocuklu ailelere uygun olan villamız en fazla sekiz misafir ağırlıyor. Villa girişten önce temizlenip hazırlandığı için erken giriş yapılamıyor; konaklama sırasında haftada bir temizlik yapılıyor.
4 yatak odası · 4 banyo · 3 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Balkon · Deniz manzarası
3. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Balkon · Deniz manzarası
4. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Balkon
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 10 m · derinlik 1,45 m
Deniz manzaralı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Temmuz 2027
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 15.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Aynı sitede, yan yana villalar; kalabalık aileler ve arkadaş grupları için birlikte kiralanabilir.
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
12.000 ₺ gece · Ekim
5 Yatak O.5 Banyo10 Kişi
13.500 ₺ gece · Ekim
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim
Rezervasyon talebi
Talebiniz doğrudan ev sahibine iletilir; ev sahibi onaylayınca e-posta ile bilgilendirilirsiniz. Bu aşamada ödeme alınmaz.