Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Lüks Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
13.571 ₺ gece · Kasım













Kalkan’ın Kördere mevkiinde, iki kişilik bir balayı ya da küçük bir aile için ölçülü boyutta, havuzu dışarıdan görünmeyecek biçimde çevrilmiş bir villa. En fazla 4 kişinin konakladığı villamızda iki yatak odası ve iki banyo var. Yamaçtaki konumu sayesinde terastan deniz görülüyor; çevresi sakin, ama en yakın market yalnızca 200 metre ötede. Küçük ölçeği sayesinde ev kolay toparlanıyor, iki kişi kaldığında bile fazla büyük hissettirmiyor.
Salonda rahat bir oturma grubu, dört kişilik yemek masası, uydu yayınlı televizyon ve klima yer alıyor. Mutfak salona açık; buzdolabı, bulaşık makinesi, dört gözlü ocak, mikrodalga, kahve makinesi, tost makinesi ve su ısıtıcısıyla kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her şey hazırlanabilir. Çamaşır makinesi, ütü ve saç kurutma makinesi de evde hazır.
Ana yatak odasında çift kişilik yatak, makyaj masası, televizyon ve odanın içinde bir jakuzi bulunuyor; banyosu da odaya ait. İkinci odada iki tek kişilik yatak ve ayrı bir banyo var, bu yüzden çocuklu bir aile ya da iki arkadaş için de rahat bir düzen. Her iki oda klimalı, komodinli ve televizyonlu; odalarda makyaj masası da bulunuyor.
Havuz 7,5 × 3,5 metre, derinliği 1,55 metre. Etrafı kapalı olduğu için muhafazakâr misafirler havuzu gönül rahatlığıyla kullanabilir; yine de yamaçtaki her evde olduğu gibi küçük bir görülme payı olduğunu baştan söyleyelim. Havuz başında şezlonglar, şemsiye, dış oturma grubu, salıncak ve barbekü var; özel bahçe ve otopark da villaya ait.
Plaja 2,2 km, Kalkan merkezine 2,5 km, restoranlara 1 km mesafede. Dalaman Havalimanı 125 km, Antalya Havalimanı 222 km uzaklıkta. Kalkan yamaca kurulu bir kasaba olduğundan villaya varmak için yokuş çıkılıyor; araçla gelmenizi öneririz. Villanın otoparkı var.
Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği, bahçe bakımı ve Wi-Fi fiyata dahil; konaklama boyunca haftada bir temizlik yapılıyor. Giriş 16:00'da, çıkış 10:00'da. Bebek ve çocuklu aileler rahatlıkla konaklayabilir, bebeklere uygun donanım var. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigara yalnız açık alanda içilebiliyor.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 7,5 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Kasım 2026
Aralık 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
13.571 ₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
10.000 ₺ gece