Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Lüks Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
13.571 ₺ gece · Kasım













Yatak odasının içinde ısıtmalı kapalı havuz ve çift kişilik jakuzi: Kalkan’ın Kördere mevkisindeki bu tek odalı villa, balayı çiftleri için tasarlanmıştır. Muhafazakâr yapıdaki evde havuz terası ve havuz alanı tamamen korunaklıdır, dışarıdan görünmez. Panoramik deniz manzarası evin her köşesinden izlenir; baş başa, kimseyle karşılaşmadan geçirilecek bir tatil için kurulmuş bir ev.
Deniz manzaralı süit yatak odasında çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, saç kurutma makinesi ve banyo var. Odanın asıl farkı, içindeki 3 × 2,5 metre ölçüsündeki, 1,3 metre derinliğindeki ısıtmalı kapalı havuz ve çift kişilik jakuzidir. Kış aylarında da yüzmek isteyen çiftler için kapalı havuz ısıtması ek ücretle açılır, böylece villa yalnız yaz için değil, serin mevsimler için de uygun.
Salonda rahat bir oturma grubu, 4 kişilik yemek masası, uydu yayınlı televizyon ve klima yer alır. Geniş ve modern Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ankastre fırın ve dörtlü ocak, mikrodalga, su ısıtıcısı ile tencere-tava takımları var. Ütü ve ütü masası da evde mevcut. Salondan da deniz manzarası görülür; kahvaltıyı içeride ya da terasta yapmak size kalmış.
Dışarıdaki özel havuz 8,5 × 3 metre, 1,5 metre derinliğindedir. Havuz terasında şezlong, şemsiye, pergola, oturma alanı, yemek masası ve barbekü bulunur. Gündüz açık havuzda serinleyip akşam kapalı havuzun ılık suyunda dinlenmek, bu evde iki ayrı tatili bir arada yaşamak gibidir. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılır; elektrik, su, gaz ve Wi-Fi konaklamaya dahildir.
En yakın restoran 400 m, market 1,4 km uzaklıkta. Kalkan merkezine 4,6 km, plaja 5,8 km, Dalaman Havalimanı’na 124 km, Antalya Havalimanı’na 207 km mesafedesiniz. Otoparkta aracınız için yer var; çevreyi ve koyları gezmek için araçla hareket etmek en rahatı.
Villamız yalnızca 2 kişilik konaklama için hazırlanmıştır. Evcil hayvan kabul edilmez, sigara içmek serbesttir. Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00'dır.
1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3 × 8,5 m · derinlik 1,5 m
Sonsuzluk havuzu · Deniz manzaralı · Aydınlatmalı
Kapalı havuz
2,5 × 3 m · derinlik 1,3 m
Isıtmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Erişilebilirlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
Bu villada havuz ısıtma ücreti: günlük 1.700 ₺
Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.
Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
13.571 ₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
10.000 ₺ gece