Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Lüks Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
13.571 ₺ gece · Kasım













Kalkan’ın Ortaalan bölgesindeki villamız, merkeze ve denize 1 km uzaklığıyla kasabanın restoranlarına ve plajlarına kısa bir yürüyüşle ulaşmak isteyenler için pratik bir seçenek. Merkeze yakın olduğu için akşam yemeğine araçsız çıkıp dönmek mümkün. Havuz terası denize bakıyor. Üç yatak odası ve altı kişilik kapasitesiyle aileler, balayı çiftleri ve arkadaş grupları için uygun bir boyutta.
Üç odanın da kendi banyosu var. Birinci oda süit; çift kişilik yatağın yanında makyaj masası ve elbise dolabı bulunuyor, odadan çatı katına çıkılıyor. Çatı katı, gün batımını izlemek isteyen çiftler için ayrı bir köşe sunuyor. İkinci oda da çift kişilik ve balkonlu bir süit. Üçüncü oda iki tek kişilik yataklı genç odası, onun da balkonu var. Bütün odalar klimalı; villada ayrıca jakuzi bulunuyor.
Açık planlı salon ve modern mutfak, geniş cam cepheler sayesinde havuz terasıyla iç içe. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı televizyon, yemek masası ve sandalyeler var. Amerikan mutfakta buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, ankastre fırın, dört gözlü ocak, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcısı bulunuyor. Ütü, ütü masası ve elektrik süpürgesi de evde; uzun konaklamalarda işe yarıyor.
Havuz 9 × 4 metre ölçülerinde ve 1,55 metre derinliğinde. Havuz terası ve bahçe dışarıdan fazla görünmeyecek şekilde planlanmış; şezlong ve şemsiyeler, pergolalı oturma alanı, yemek masası ve barbekü burada. Masa tenisi de dış alanda. Akşamları manzaraya karşı mangal yakmak bu evin sevilen alışkanlıklarından.
Markete 500 metre, restoranlara 750 metre mesafede. Dalaman Havalimanı 121 km, Antalya Havalimanı 211 km uzaklıkta. Bebek yatağı mevcut. Elektrik, su, gaz, kablosuz internet ile günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı konaklamaya dahil, otopark da var.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Villada sigara içilebiliyor, evcil hayvan kabul edilmiyor. Bebekli ve çocuklu ailelere uygun olan villamız en fazla altı kişiyi ağırlıyor. Girişte hasar depozitosu alınıyor, çıkış kontrolünden sonra iade ediliyor. Erken giriş, temizlik nedeniyle yapılamıyor.
3 yatak odası · 3 banyo · 2 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
3. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 9 m · derinlik 1,55 m
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Kasım 2026
Aralık 2026
Genel
Villa
Mutfak
Havuz
Eğlence
Dış Mekan
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
13.571 ₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
10.000 ₺ gece