444 1 233

Deniz Manzaralı Kalkan’da 4 Kişilik Isıtmalı Havuzlu Ekonomik Villa

İlan kodu: KV-12957Paylaş
4.250 ₺gece · Ekim
Kapasite4 kişi
Yatak O.2
Banyo2
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Kalkan villa kiralama (KV-12957)

  • Deniz Manzaralı

  • Merkezi Konum

  • Deniz Manzaralı Apart

Kalkan’ın merkezinde, deniz manzaralı terasında ısıtılabilir mini havuzu olan iki yatak odalı bir apart dairesi burası. Market ve restoran 30 metre ötede, deniz ve plaj 1 km uzaklıkta. Çarşının içinde kalmak, ama günün sonunda kendi terasında denize karşı oturmak isteyen dört kişi için uygun bir yer.
Not 1) Isıtma fiyatı günlük 400TL (Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra alınmaktadır. Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır ve talep edilmesi durumunda suyun yeterli ısıya ulaşabilmesi için eve giriş yapmadan en geç 3 gün öncesine kadar iletişim kişisine bildirilmesi gerekmektedir.

Not 2) Teras bölümün de buluna havuz önündeki tente açılır kapanır ve katlanır cam bulunmaktadır

Daire iki yatak odası ve iki banyodan oluşuyor. Odaların her birinin kendi banyosu ve tuvaleti var. Bu yüzden iki çift ya da çocuklu bir aile sabahları banyo sırası beklemiyor. Birinci odada çift kişilik yatak, ikincide iki tek kişilik yatak bulunuyor. İki odada da klima, komodin, makyaj masası ve elbise dolabı var. Bebekli aileler için bebek yatağı da sağlanıyor.

Salon ile Amerikan mutfak açık planlı. Salonda oturma grubu, uydu yayınlı televizyon, klima ve sehpa yer alıyor. Wi-Fi ücretsiz. Mutfakta 4 gözlü ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcısı var. Tencere, tava, yemek ve çatal-kaşık takımları da eksiksiz. Yemek masası manzaraya bakıyor. Çamaşır makinesi ile ütü ve ütü masası da dairede bulunuyor. Balkonu da var.

Havuz ve teras: Havuz 2,6 × 2,3 metre ölçülerinde ve 0,85 metre derinliğinde. Yüzmekten çok serinlemek ve çocukların su keyfi için düşünülmüş bir mini havuz. Önündeki açılır kapanır tente ve katlanır cam paneller sayesinde havuz alanı kapatılabiliyor. Böylece serin aylarda da kullanılabiliyor. Havuz çevresi korunaklı olduğundan muhafazakâr aileler de rahat edebilir. Yine de bu tip havuzlarda yüzde yüz görünmezlik garanti edilmiyor, yaklaşık %5'lik bir sakınma payı her zaman kalıyor. Terasta şemsiye, şezlonglar, pergola, oturma alanı, yemek masası ve barbekü var.

Havuz ısıtması isteğe bağlı ve ayrıca ücretlendiriliyor. Ücret konaklanan günlerin tamamı için hesaplanıyor. Suyun yeterince ısınması için ısıtma talebinizi girişten en geç 3 gün önce iletmeniz gerekiyor. Isıtmalı havuzlarda su, sağlık ve hijyen nedeniyle 27 derece civarında tutuluyor.

Elektrik, su ve gaz giderleri fiyata dahil. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor, 7/24 destek hattına da her zaman ulaşabilirsiniz. Daire size temiz teslim ediliyor ve konaklama süresince haftada bir kez temizleniyor. Ek temizlik ya da çarşaf değişimi ücretli olarak ayarlanabiliyor. Yan yana konumlanmış birimlerden biri olduğunu da baştan belirtelim.

Kalkan yamaca kurulu bir kasaba, bu yüzden konaklamalara çoğunlukla yokuş çıkarak ulaşılıyor. Kaş’a yakın olan kasabadan Kaputaş ve Patara plajlarına arabayla kısa sürede gidebilirsiniz. Dalaman Havalimanı 125 km, Antalya Havalimanı 205 km uzaklıkta.

Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Aradaki sürede temizlik yapıldığı için erken giriş yapılamıyor. Girişte depozito alınıyor, çıkışta yapılan kontrolde hasar ya da eksik yoksa geri ödeniyor. Daire en fazla 4 kişiliktir. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigara yalnızca dışarıda içilebiliyor. Çocuklar ve bebekler için uygun bir daire.

Oda detayları

2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • 2. Yatak Odası

    2 tek kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakBanyo

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    2,3 × 2,6 m · derinlik 0,85 m

    Isıtmalı · Korunaklı

  • Kapalı havuz

    Isıtmalı

Fiyatlandırma

  • 27 Eki – 31 Eki 2026Şu an3 gece4.250 ₺ / geceHaftalık 29.750 ₺
  • 1 Oca – 31 Mar 20273 gece4.000 ₺ / geceHaftalık 28.000 ₺
  • 1 Nis – 30 Nis 20273 gece4.500 ₺ / geceHaftalık 31.500 ₺
  • 1 May – 10 May 20273 gece6.000 ₺ / geceHaftalık 42.000 ₺
  • 11 May – 20 May 20273 gece8.000 ₺ / geceHaftalık 56.000 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Ekim 2026

Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4.250
17
4.250
18
4.250
19
4.250
20
4.250
21
4.250
22
23
24
25
4.250
26
4.250
Boş günler Dolu günler Yalnız çıkış Aynı gün çıkış + giriş

Villanın sundukları

Genel

  • Klima
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Balkon

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
Devamını oku (8 özellik daha)

Mutfak

  • Tost Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Mikrodalga

Havuz

  • Korunaklı Havuz

Dış Mekan

  • Barbekü

Çocuk ve Bebek

  • Bebek Yatağı
  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz1 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez1 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı125 km
Antalya Havalimanı205 km
Market30 m
Restoran30 m
Şehir merkezi1 km
Deniz1 km
Kalkan hakkında

Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.

Isıtmalı Havuzlu Villalar Hakkında

Bu villada kapalı havuz ısıtma ücreti: günlük 400 ₺

Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 3 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Yan yana villalar

Aynı sitede, yan yana villalar; kalabalık aileler ve arkadaş grupları için birlikte kiralanabilir.

Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Kalkan kiralık villaları