Kalkan’da Merkeze Yakın, Özel Havuzlu, 4 Yatak Odalı, Kiralık Villa
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
12.000 ₺ gece · Ekim






















































Kalkan’ın Akbel bölgesindeki bu villada denizi havuz başından da, en üst kattaki geniş seyir terasından da görürsünüz. İki yatak odalı ve dört kişilik. Bu yüzden balayı çiftlerine ve küçük ailelere uygun. Akbel, Kalkan merkezine yakın ama daha sakin bir yerde. Market ve restoran 500 metre uzaklıkta, deniz ve plaj ise 3,6 km.
Salon havuzla aynı katta. Gün boyu ışık alıyor, klima, uydu yayınlı TV ve oturma grubu var. Hemen yanındaki Amerikan mutfaktan havuz başına doğrudan çıkılıyor. Mutfakta ankastre fırın ve dört gözlü ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, kettle, ekmek kızartma makinesi ile tencere-tava ve yemek takımları hazır. Çamaşır makinesi de burada.
Süit yatak odasında çift kişilik yatak, oda içinde jakuzi, TV, klima ve kendi banyosu bulunuyor. İkinci odada iki tek kişilik yatak var, bebekli aileler için park yatak da bırakılmış. Bu odanın da kendine ait banyosu ve kliması var. Villada ayrıca hamam ve sauna bulunuyor. Plaj dönüşü ya da serin bir akşamda keyifle kullanılıyor.
Bahçedeki korunaklı havuz 11 × 4 metre, derinliği 1,55 metre. Havuzun çevresi dışarıdan görülmeyecek şekilde kapatılmış, bu nedenle muhafazakâr misafirler de rahatça kullanabiliyor. Yine de çevredeki eğimli araziden dolayı yüzde 5 civarında görülme payı kaldığını açıkça belirtelim. Bahçede pergolalı oturma grubu, salıncak, yemek masası, barbekü, şezlonglar ve şemsiye var. Üst kattaki terasta da masa, sandalye ve oturma grubu bulunuyor. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor. Elektrik, su, gaz ve Wi-Fi ücrete dahil.
Kalkan yamaca kurulu bir kasaba. Villaya da yokuş yukarı çıkılıyor, bunu baştan bilmenizde fayda var. Dalaman Havalimanı’na uzaklık 119 km, Antalya Havalimanı’na 207 km. Otopark mevcut.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Villa en fazla dört kişi için uygun. Evcil hayvan kabul edilmiyor, sigarayı da yalnızca dışarıda içmenizi rica ediyoruz. Bebekli ve çocuklu aileleri memnuniyetle ağırlıyoruz.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 11 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Deniz manzaralı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Çocuk ve Bebek
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır
DenizeDeniz3,6 km uzaklıktaKalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Haziran 2027
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 6.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
12.000 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
16.767 ₺ gece · Ekim