444 1 233

Balayına Uygun Kalkan’da 1 Yatak Odalı Villa

İlan kodu: KV-13071Paylaş
4.707 ₺gece · Ekim
Kapasite2 kişi
Yatak O.1
Banyo1
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden Kalkan villa kiralama (KV-13071)

  • Doğa Manzaralı

  • Modern Dizayn

  • Balayı Villası

Kalkan Ordu mevkiindeki bu küçük villa, tek yatak odası ve korunaklı havuzuyla yalnız iki kişi için hazırlanmış. Muhafazakâr bir balayı ya da çift tatili planlayanlar, havuz başında dışarıdan görünmeden vakit geçirebiliyor; yine de korunaklı havuzlarda küçük bir görünme payının olabileceğini belirtelim.

Yatak odasında çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, makyaj masası, komodin ve televizyon var; banyo ve WC odaya ait. Evde jakuzi de bulunuyor, gün boyu gezdikten sonra dinlenmek için iyi bir yer.

Salon ile mutfak açık planda birleşiyor. Mutfakta ankastre ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi, buzdolabı ve tost makinesi var; iki kişilik bir tatilde dışarı çıkmadan yemek hazırlamak kolay. Salonda oturma grubu ve uydu yayınlı televizyon, ayrıca Wi-Fi, çamaşır makinesi ve ütü bulunuyor. Modern ve sade bir döşeme tercih edilmiş.

Havuz 8 × 3,5 metre ölçüsünde ve 1,5 metre derinliğinde; iki kişi için oldukça geniş. Terasta şezlonglar, şemsiye, pergola, yemek masası ve barbekü var. Çevrede yeşil doğa manzarası hâkim. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor, elektrik, su ve gaz giderleri konaklamaya dahil.

Kalkan merkezine 5,7 km, denize ve plaja 6 km mesafede. Market 1 km, restoran 3 km uzaklıkta; bu nedenle araçla gelmek rahat ettirir, otopark mevcut. Kalkan’ın yamaç yapısı gereği villaya yokuş yukarı çıkılıyor. Dalaman Havalimanı 126 km, Antalya Havalimanı 212 km.

Konaklama boyunca haftada bir temizlik yapılıyor, isterseniz ek temizlik ya da çarşaf değişimi ücret karşılığı ayarlanıyor. Villa yeşil bir alanda olduğundan düzenli ilaçlama yapılıyor, buna rağmen ara sıra böcek görülebilir. Girişte depozito alınıyor; çıkıştan kısa süre önce ev kontrol edilip sorun yoksa geri veriliyor. Giriş öncesi temizlik nedeniyle erken giriş yapılamıyor. Giriş 16:00, çıkış 10:00. Evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmiyor. Bebekle gelen çiftler de konaklayabilir; kapasite iki kişiyle sınırlı, ek misafir kabul edilmiyor.

Oda detayları

1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · TV

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    3,5 × 8 m · derinlik 1,5 m

    Korunaklı · Aydınlatmalı

Fiyatlandırma

  • 16 Eki – 31 Eki 2026Şu an3 gece4.707 ₺ / geceHaftalık 32.949 ₺
  • 1 Kas – 30 Kas 20263 gece3.564 ₺ / geceHaftalık 24.948 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Ekim 2026

Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5.279
11
5.279
12
5.279
13
14
15
16
17
18
4.707
19
4.707
20
21
22
23
4.707
24
4.707
25
4.707
26
4.707
27
28
29
30
31
Boş günler Dolu günler Yalnız giriş Yalnız çıkış Aynı gün çıkış + giriş

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Jakuzi
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Güneş Şemsiyesi
  • Oturma Alanı
Devamını oku (20 özellik daha)

Dış Mekan

  • Yemek Masası

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi

Eğlence

  • Masa Tenisi

Manzara ve Konum

  • Sakin Bölge

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü

Erişilebilirlik

  • Tek Katlı

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz6 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez5,7 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı126 km
Antalya Havalimanı212 km
Market1 km
Restoran3 km
Şehir merkezi5,7 km
Deniz6 km
Kalkan hakkında

Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 3 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: İade yok — rezervasyon iptal edilirse kapora iade edilmez.

Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm Kalkan kiralık villaları