Kalkan’da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Lüks Villa
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Deniz Manzaralı
- Lüks Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
15.000 ₺ gece · Ekim













Kalkan Kördere’de, panoramik deniz manzarasına karşı konumlanmış küçük bir dalma havuzu bu süit dairenin en sevilen yeri. İki yatak odalı ve dört kişilik; balayı çiftleri, çekirdek aileler ve yakın arkadaşlar için ölçeği tam yerinde. Terasta gün batımını izlemek burada akşamların değişmez bir parçası. Ana yatak odasındaki jakuzi ve sauna, küçük bir dairede pek rastlanmayan bir konfor ekliyor.
Havuz 2,6 × 2 metre ölçüsünde ve 1 metre derinliğinde; yüzmekten çok serinlemek ve manzaraya karşı dinlenmek için. Yanında şezlonglar, şemsiye, masa, sandalyeler ve barbekü bulunuyor. Dairenin kendine ait küçük bir bahçesi de var. Akşam yemeğini barbeküde pişirip manzaraya karşı terasta yiyebilir, ardından havuzun kenarında gün batımını bekleyebilirsiniz; teras dört kişinin rahatça oturmasına yetecek genişlikte.
Ana yatak odasında çift kişilik yatak, jakuzi, sauna, makyaj masası ve banyo yer alıyor. İkinci odada iki tek kişilik yatak ve ayrı bir banyo var; iki oda da klimalı. Salonda oturma grubu, yemek masası, uydu yayınlı televizyon ve klima bulunuyor.
Açık plan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, dört gözlü ocak, mikrodalga, su ısıtıcı, tost makinesi ve mutfak gereçleri hazır. Yemekleri içeride ya da terasta yiyebilirsiniz. Wi-Fi, ütü ve saç kurutma makinesi de mevcut. Mutfak küçük ama eksiksiz; kahvaltıyı ve hafif akşam yemeklerini evde hazırlamak için yeterli.
Market 250 metre, en yakın restoran 800 metre uzakta. Kalkan merkezi 2,6 km, deniz 3,5 km mesafede; Dalaman Havalimanı 122 km, Antalya Havalimanı 212 km. Kalkan yamaca kurulu bir kasaba olduğundan yola yokuş yukarı çıkılıyor; plaj ve merkez için araçla hareket etmek daha pratik. Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği, bahçe bakımı, internet ve 7/24 destek fiyata dahil.
Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebekli misafirler konaklayabilir; evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmiyor. Haftada bir temizlik yapılıyor; ek temizlik ya da çarşaf değişimi ücret karşılığında ayarlanabiliyor. Girişte alınan hasar depozitosu çıkış kontrolünden sonra iade ediliyor.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
Sauna
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
2 × 2,6 m · derinlik 1 m
Deniz manzaralı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Kalkan kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: deniz manzaralı, özel havuzlu villalar. Aracısız Kalkan villa kiralama, sadece kapora ile rezervasyon.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Kalkan kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
15.000 ₺ gece · Ekim