İslamlar’da Balayı Çiftlerine Uygun, Korunaklı Havuzlu, 4 Kişilik Villa
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Kiralık Balayı Villası
- Özel Havuzlu
10.500₺ gece · Kasım













İslamlar’da, Kalkan’ın doğayla iç içe köylerinden birinde yer alan bu taş villa, açık havuzunun yanında kapalı ve ısıtmalı ikinci bir havuza sahip. Bu sayede serin aylarda da yüzmek mümkün; iki yatak odası ve dört kişilik kapasitesiyle çiftler ve küçük aileler için hazırlandı.
Açık havuz 11 × 4,5 metre ölçüsünde ve 1,65 metre derinliğinde. Kapalı havuz 3,9 × 2,7 metre, derinliği 1,2 metre. Isıtma ayrıca ücretlendiriliyor; suyun yeterli sıcaklığa ulaşması için girişinizden en geç üç gün önce haber vermeniz gerekiyor. Havuz alanı dışarıdan görünmeyecek şekilde planlandı, yine de küçük bir sakınma payı her zaman bulunuyor.
Yatak odalarından birinde çift kişilik yatak, diğerinde iki tek kişilik yatak var; ikinci odada ayrıca televizyon bulunuyor. İki odanın da kendi banyosu, kliması, dolabı ve makyaj masası mevcut. Odalardan birindeki jakuzi, günün sonunda dinlenmek isteyen çiftlerin en çok kullandığı köşe oluyor.
Salonda oturma grubu, televizyon ve klima yer alıyor. Mutfak ada tipi yemek masası, fırın, mikrodalga, buzdolabı, bulaşık makinesi ve kahve makinesiyle donatıldı. Çamaşır makinesi, ütü ve saç kurutma makinesi de evde. Bahçede yemek masası, salıncak, şezlong, şemsiye ve barbekü var.
Market ve restoran 1,2 km uzaklıkta. Kalkan merkezi 6,3 km, deniz ve plaj 7,2 km mesafede; Dalaman Havalimanı’na 118 km. Bölge yamaç üzerinde olduğu için yollar yokuşlu; araçla gelmeniz işinizi kolaylaştırır, otopark mevcut. Elektrik, su, gaz, internet, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı fiyata dahil.
Villa size temiz teslim ediliyor ve haftada bir kez temizlik yapılıyor; ek temizlik ya da çarşaf değişimi ücret karşılığında ayarlanabiliyor. Doğanın içinde olduğu için bahçede düzenli ilaçlama yapılıyor, yine de zaman zaman böcek görülebiliyor. Girişte alınan depozito, çıkışta yapılan kontrolde sorun görülmezse iade ediliyor. Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebekli ve çocuklu misafirler için uygun. Evcil hayvan kabul edilmiyor, iç mekânda sigara içilmemesini rica ediyoruz; kapasite dört kişi.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4,5 × 11 m · derinlik 1,65 m
Korunaklı
Kapalı havuz
2,7 × 3,9 m · derinlik 1,2 m
Isıtmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Kasım 2026
Havuz
Genel
Villa
Mutfak
Dış Mekan
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
Bu villada kapalı havuz ısıtma ücreti: günlük 2.000₺
Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.
Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 7.500₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Aynı sitede, yan yana villalar; kalabalık aileler ve arkadaş grupları için birlikte kiralanabilir.
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
10.500₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
11.500₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
11.500₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
19.550₺ gece · Kasım
4 Yatak O.4 Banyo8 Kişi
16.500₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
11.500₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
11.500₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
10.500₺ gece · Kasım
4 Yatak O.3 Banyo8 Kişi
16.500₺ gece · Kasım
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
6.000₺ gece
2 Yatak O.2 Banyo5 Kişi
5.000₺ gece · Kasım