444 1 233

5 Kişilik Isıtmalı Havuzlu Ekonomik Villa, İslamlar’da Korunaklı

İlan kodu: KV-13404Paylaş
5.000 ₺gece · Kasım
Kapasite5 kişi
Yatak O.2
Banyo2
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden İslamlar villa kiralama (KV-13404)

  • Doğa Manzaralı

  • Muhafazakar

  • Kapalı Isıtmalı Havuzlu

İslamlar’da yer alan villamızın öne çıkan yanı, ev içinde bulunan ısıtmalı kapalı havuzdur; böylece yalnız yaz aylarında değil, serin dönemlerde de yüzmek mümkün. Dışarıda ise 14 × 4 metre ölçüsünde, korunaklı terasta uzun bir açık havuz var. İki yatak odası ve 5 kişilik kapasitesiyle çiftler ve çekirdek aileler için uygundur. Köyün sakin dokusu içinde, doğa manzarasına bakan bir noktadadır.

Birinci yatak odasında çift kişilik yatak, ikinci odada bir çift ve bir tek kişilik yatak bulunur. İki odanın da kendi banyosu ve tuvaleti, balkonu, kliması, elbise dolabı ve makyaj masası var. Üçüncü yatağın aynı odada olması, küçük çocuğu olan aileler için pratik bir düzen. Odaların balkonları sabah kahvesi için hoş bir köşe sağlar.

Salonda oturma grubu, televizyon ve klima yer alır; salondan havuz terasına çıkılır. Amerikan mutfakta buzdolabı, fırın, ocak, mikrodalga, bulaşık makinesi, tost makinesi, yemek masası ve tam takım mutfak gereçleri hazır. Çamaşır makinesi, ütü ve Wi-Fi de evde. Mutfak uzun konaklamalarda da yeterli olacak şekilde donatılmıştır; yemek masası mutfakla aynı alandadır.

Açık havuzun derinliği 1,5 metredir. Kapalı havuz 4,5 × 3,5 metre ölçüsünde ve 1 metre derinliğinde; ısıtma talebinin girişten en az 3 gün önce bildirilmesi gerekir. Havuz terası korunaklıdır ve dışarıdan görünmez, ahşap kaplı teras doğayla uyumludur. Bahçede şezlong, güneş şemsiyesi, salıncak, bahçe mobilyaları ve barbekü bulunur. İki havuz arasında seçim yapabilmek, özellikle ilkbahar ve sonbaharda büyük bir rahatlıktır.

Market 450 m, restoran 1 km uzaklıkta. Merkeze 5,2 km, denize ve plaja 6,7 km mesafededir. Kalkan merkez, Kaputaş Plajı ve Patara araçla gidilecek mesafede. Elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı konaklamaya dahildir. Günlük alışveriş için araç almadan markete yürüyerek gidebilirsiniz.

Giriş saati 16:00, çıkış 10:00'dır. Bebekli ve çocuklu aileler kabul edilir. Evcil hayvan kabul edilmez, sigara içeride içilmez. En fazla 5 kişi konaklayabilir.

Oda detayları

2 yatak odası · 2 banyo · 2 çift kişilik, 1 tek kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · TV

  • 2. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak, 1 tek kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    4 × 14 m · derinlik 1,5 m

    Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu

  • Kapalı havuz

    3,5 × 4,5 m · derinlik 1 m

    Isıtmalı

Fiyatlandırma

  • 1 Kas – 28 Ara 2026Şu an3 gece5.000 ₺ / geceHaftalık 35.000 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Boş günler Dolu günler Yalnız giriş Yalnız çıkış Aynı gün çıkış + giriş

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Isıtmalı Havuz
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Havuz Duşu
  • Yemek Masası
Devamını oku (24 özellik daha)

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Özel Bahçe
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark
  • Elektrik Süpürgesi

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Tam Donanımlı Mutfak
  • Mikrodalga

Manzara ve Konum

  • Doğa Manzaralı

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü

Erişilebilirlik

  • Tek Katlı

Çocuk ve Bebek

  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz6,7 km uzaklıkta
Şehir merkeziKalkan merkez5,2 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı118 km
Antalya Havalimanı200 km
Market450 m
Restoran1 km
Şehir merkezi5,2 km
Deniz6,7 km
İslamlar hakkında

İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.

Isıtmalı Havuzlu Villalar Hakkında

Bu villada kapalı havuz ısıtma ücreti: günlük 1.500 ₺

Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 3 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 3.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm İslamlar kiralık villaları