İslamlar’da Korunaklı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Kiralık Bungalov
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Özel Havuzlu
- Muhafazakar Villa
3.500 ₺ gece · Ekim













İslamlar’ın yeşil yamaçlarında, yalnızca iki kişi için düşünülmüş bu tek yatak odalı villa, balayı çiftlerinin ve baş başa tatil yapmak isteyenlerin aradığı sakinliği sunuyor. Havuz alanı dışarıdan görünmeyecek biçimde çevrili; 9 × 4 metrelik havuz, iki kişilik bir ev için oldukça geniş sayılır.
Yaşam alanı açık planlı. Salonda oturma grubu, televizyon ve uydu yayını, kablosuz internet bulunuyor. Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, dört gözlü ankastre ocak, fırın, mikrodalga, su ısıtıcısı, çamaşır makinesi ve yemek masası yer alıyor. Gün ışığı alan iç mekân sade bir dekorla döşenmiş; kısa ya da uzun bir konaklamada gerekli olan her şey elinizin altında. Dekorasyon sade tutulmuş; iki kişinin gün boyu dağınıklık hissetmeden yaşayabileceği kadar alan var. Salondan havuz terasına geçiş kolay, böylece kahvaltıyı içeride ya da dışarıda yapmak size kalmış.
Yatak odasında çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve odaya bağlı banyo bulunuyor. Villada jakuzi de var; uzun bir günün ardından dinlenmek için hoş bir ayrıntı. Saç kurutma makinesi ile ütü ve ütü masası da hazır.
Havuz terasında şezlong, şemsiye, pergola, oturma alanı, yemek masası ve barbekü bulunuyor. Havuz derinliği 1,5 metre. Korunaklı yapı, muhafazakâr misafirlerin havuzu ve terası rahatça kullanmasına imkân veriyor; ancak çevredeki yapılar ve arazi nedeniyle bütünüyle görünmezlik beklenmemeli, küçük bir sakınma payı her zaman bulunur. Elektrik, su, gaz, internet, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı fiyata dahil.
İslamlar, Kalkan’ın üst kesimlerinde doğayla iç içe bir yerleşim. Market ve restoran yaklaşık 1 km, merkez ve plaj 11 km uzaklıkta; Patara ve Kaş gibi noktalara gitmek için araç kiralamanızı öneririz. Otopark mevcut. Dalaman Havalimanı 130 km mesafede. Kalkan ve çevresi yamaç üzerine kurulu olduğundan villaya ulaşırken yokuş çıkılıyor. Konaklama boyunca haftada bir temizlik yapılıyor; ek temizlik ve çarşaf değişimi ücret karşılığında ayarlanabiliyor. Doğa içinde olduğu için düzenli ilaçlama yapılır.
Giriş 16:00, çıkış 10:00 saatinde. Villa en fazla iki kişi için uygundur. Evcil hayvan kabul edilmez, sigara içeride içilmez. Bebekle seyahat eden çiftler de konaklayabilir. Giriş ve çıkış arasındaki sürede villa bir sonraki misafir için temizlendiğinden erken giriş yapılamadığını hatırlatırız. Depozito, çıkışta yapılan kontrolden sonra iade edilir.
1 yatak odası · 1 banyo · 1 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 9 m · derinlik 1,5 m
Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 4.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
3.500 ₺ gece · Ekim
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece · Ekim