İslamlar’da Korunaklı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Kiralık Bungalov
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Özel Havuzlu
- Muhafazakar Villa
3.500 ₺ gece













Uzun bir havuz arayan çiftler için İslamlar’da güzel bir seçenek: villamızın 11,5 × 3,5 metre ölçüsündeki havuzu 1,5 metre derinliğinde ve korunaklı bir terasın içinde. Havuz alanının ön kısmında perdeleme sistemi bulunuyor; istediğinizde perdeleri kapatarak ek mahremiyet sağlayabilirsiniz.
İki yatak odası ve iki banyo var, her odanın banyosu kendine ait. Birinci odada çift kişilik yatak ve jakuzi bulunuyor; ikinci odada iki tek kişilik yatak var. Odalarda klima, komodin, makyaj masası ve elbise dolabı yer alıyor. Balayı çiftleri tek odayı kullanırken, dört kişilik aileler ya da iki çift de bu düzende rahat eder.
Salon havuzlu bahçeye açılıyor; oturma grubu, televizyon, uydu yayını ve klima mevcut. Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, dört gözlü ocak, kahve makinesi ve su ısıtıcısı var. Çamaşır makinesi, ütü ve saç kurutma makinesi de evde bulunuyor. Salonun bahçeye açılması, havuz ile iç mekân arasında gün içinde rahatça gidip gelmeyi sağlıyor. Mutfakta çatal bıçak ve tencere, tava takımları da eksiksiz.
Havuz terasında şezlonglar, şemsiye, pergola, oturma alanı, yemek masası, salıncak ve barbekü var. Küçük bir bahçe de terası tamamlıyor. Manzara ağırlıklı olarak doğaya, kısmen denize bakıyor. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor. Gün içinde güneşlenip akşam serinliğinde terasta oturmak için alan yeterince geniş; pergola, öğle saatlerinde gölge sağlıyor. Barbekü akşam yemeklerini dışarıda hazırlamayı kolaylaştırıyor.
Konum yürüyüşe de elverişli: en yakın restoran 710 metre, market 1,2 km uzaklıkta. Merkez 9,1 km, deniz 10,2 km mesafede. Kalkan ve Patara Plajı araçla gezilebilecek kadar yakın; Dalaman Havalimanı 119 km, Antalya Havalimanı 200 km uzakta. Villa girişten önce temizlenip teslim ediliyor; kalış boyunca haftada bir temizlik yapılıyor. Ek temizlik ya da çarşaf değişimi ücret karşılığında ayarlanabiliyor. Doğa içindeki konum nedeniyle düzenli ilaçlama da yapılıyor.
Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebek ve çocuklarla konaklamak mümkün; evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmiyor. Wi-Fi ile elektrik, su ve gaz giderleri konaklamaya dahil.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 11,5 m · derinlik 1,5 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
3.500 ₺ gece
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece