İslamlar’da Korunaklı, Özel Havuzlu, 1 Yatak Odalı, Kiralık Bungalov
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Özel Havuzlu
- Muhafazakar Villa
3.500 ₺ gece













İslamlar’da doğanın içinde yer alan bu villada havuz, dört kişilik bir ev için alışılmışın oldukça üstünde: 14 × 4 metre uzunluğunda, 1,5 metre derinliğinde ve tamamen korunaklı. Kuş sesleri arasında, dışarıdan görünmeden yüzmek isteyen muhafazakâr aileler ve balayı çiftleri için düşünülmüş bir yer.
NOT 1: ERKEK ARKADAŞ GRUBU KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
Birinci yatak odasında çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin ve çift kişilik jakuzi var. İkinci odada iki tek kişilik yatak bulunuyor. İki odanın da kendi banyosu ve tuvaleti mevcut, ikisi de klimalı. Jakuzili oda balayı çiftlerine, tek kişilik yataklı oda ise çocuklu ailelere uygun bir düzen oluşturuyor.
Salon katı geniş tutulmuş; oturma grubu, televizyon, uydu yayını, yemek masası ve klima burada, havuz terasına doğrudan çıkılıyor. Amerikan mutfakta ankastre ocak ve fırın, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, su ısıtıcı, yemek ve bardak takımları ile tencere tava hazır. Ütü, saç kurutma makinesi ve Wi-Fi de evde var.
Bahçede havuzun çevresinde şezlong, şemsiye, pergola altında oturma alanı, yemek masası, salıncak ve barbekü yer alıyor. Masa tenisi gün içinde çocuklar ve gençler için iyi bir oyalanma. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor; elektrik, su ve gaz giderleri konaklamaya dahil. On dört metrelik havuz, yüzmeyi seven misafirler için tatil boyunca düzenli tur atma imkânı veriyor. Bahçenin genişliği de havuz başında kalabalık hissi oluşmasını engelliyor.
Ev doğa manzarasına bakıyor. En yakın restoran 230 metre ötede, market 1,7 km uzakta. Kalkan merkezine 6 km, deniz ve plaja 7,1 km mesafe var. Dalaman Havalimanı 118 km, Antalya Havalimanı 203 km uzaklıkta. Otopark mevcut. Restoranın yürüme mesafesinde olması, akşam yemeği için araç kullanmak istemeyenlere kolaylık sağlıyor. İslamlar, Kalkan’ın üst kesiminde kalan ve yazın kıyıya göre daha serin geçen bir köy.
Giriş 16:00, çıkış 10:00. Bebek ve çocuklarla gelen aileler rahatlıkla konaklayabilir; yalnız erkeklerden oluşan arkadaş grupları kabul edilmiyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmiyor. Kapasite dört kişiyle sınırlı.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 14 m · derinlik 1,5 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Güvenlik
Erişilebilirlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
1 Yatak O.1 Banyo2 Kişi
3.500 ₺ gece
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
5.500 ₺ gece