444 1 233

İslamlar’da Balayı Çiftlerine Uygun, Isıtmalı Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Kiralık Villa

İlan kodu: KV-13321Paylaş
12.500 ₺gece · Haziran
Kapasite4 kişi
Yatak O.2
Banyo2
ÖzelHavuz
Müsaitlik Takvimi

Sahibinden İslamlar villa kiralama (KV-13321)

  • Doğa Manzaralı

  • Çekirdek Ailere Uygun Muhafazakar Villa

  • Kapalı Isıtmalı Havuzlu

İslamlar’ın doğa manzaralı yamaçlarında, iki ayrı havuzu olan iki yatak odalı bu villa yılın her mevsiminde kullanılabiliyor. Açık havuz 3,5 × 9 metre, derinliği 1,5 metre. Kapalı havuz ise 5 × 3 metre boyutlarında, 1,4 metre derinliğinde ve ısıtmalı. Kalkan’a bağlı bu sakin köy, kalabalıktan uzak kalmak isteyen balayı çiftleri ve küçük aileler için uygun.
Not 1 ) ERKEK ARKADAŞ GRUBUNA KİRALAMA YAPILMAMAKTADIR.

Not 2 ) Kapalı havuz ısıtma fiyatı 1 ekim - 30 Mayıs aylarında fiyata dahil diğer aylarda günlük ekstra 2.000TL (Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra

En fazla 4 kişi konaklayabilir. Birinci yatak odası süit düzeninde: çift kişilik yatağın yanında odaya ait banyo, jakuzi ve sauna, ayrıca makyaj masası, televizyon ve klima var. İkinci yatak odasında iki tek kişilik yatak, kendi banyosu, televizyon ve klima bulunuyor. Villada bunlara ek olarak bir de hamam var.

Salon Amerikan mutfakla tek bir alanda birleşiyor. Oturma grubu, uydu TV ve klimanın yanında mutfakta fırın, ocak, bulaşık makinesi, mikrodalga, kahve ve tost makinesi var. Çamaşır makinesi, ütü, langırt ve bebek yatağı da hazır. Havuz terasında şezlonglar, şemsiyeler, pergola altında yemek masası ve barbekü bulunuyor.

Havuz alanı dışarıdan görülmeyecek şekilde çevrili olduğu için muhafazakâr aileler de rahatça kullanabilir. Yine de doğal yapı yüzünden yüzde yüz görünmezlik garantisi veremiyoruz. Kapalı havuz ısıtması 1 Ekim–30 Mayıs arasında fiyata dahil. Diğer aylarda ek ücretle yapılıyor ve suyun ısınabilmesi için girişten en az 3 gün önce haber vermeniz gerekiyor. Havuz suyu yaklaşık 27 derecede tutuluyor.

Market ve restoranlar 1 km uzakta, deniz ve plaj ise 9 km. Dalaman Havalimanı’na 125 km, Antalya Havalimanı’na 228 km mesafede. Kalkan çevresi yamaca kurulu olduğu için villaya yokuş yukarı çıkılıyor. Elektrik, su, gaz, Wi-Fi, günlük havuz temizliği ve bahçe bakımı fiyata dahil.

Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Sigara içeride içilmiyor, evcil hayvan kabul edilmiyor. Bebekli ve çocuklu aileler rahatça konaklayabilir. Erkek arkadaş gruplarına kiralama yapılmadığını da hatırlatmak isteriz.

Oda detayları

2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik

  • 1. Yatak Odası

    1 çift kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima · Jakuzi

  • 2. Yatak Odası

    2 tek kişilik yatak

    En-suite banyo · Klima

  • Oturma OdasıSalon

    Klima · TV

  • MutfakSalon

Havuz detayları

  • Açık havuzÖzel

    9 × 3,5 m · derinlik 1,5 m

    Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu

  • Kapalı havuz

    3 × 5 m · derinlik 1,4 m

    Isıtmalı

Villanın sundukları

Havuz

  • Özel Havuz
  • Isıtmalı Havuz
  • Kapalı Havuz
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Aydınlatması

Dış Mekan

  • Şezlong
  • Barbekü
  • Güneş Şemsiyesi
Devamını oku (28 özellik daha)

Dış Mekan

  • Oturma Alanı
  • Havuz Duşu

Genel

  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Salıncak
  • Uydu TV
  • Wi-Fi
  • Özel Bahçe
  • Ütü / Ütü Masası

Villa

  • Otopark
  • Elektrik Süpürgesi

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Bulaşık Makinesi
  • Su Isıtıcı
  • Tost Makinesi
  • Türk Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Tam Donanımlı Mutfak
  • Mikrodalga

Eğlence

  • Sauna
  • Hamam
  • Langırt

Çocuk ve Bebek

  • Bebek Yatağı
  • Çocuklara Uygun
  • Bebeklere Uygun

Güvenlik

  • Yangın Söndürücü
  • Duman Dedektörü
  • İlk Yardım Çantası

Konum ve çevre

Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler

Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır

DenizeDeniz9 km uzaklıkta
Dalaman Havalimanı125 km
Antalya Havalimanı228 km
Market1 km
Restoran1 km
Deniz9 km
İslamlar hakkında

İslamlar kiralık villa ilanları ev sahibinden: Kalkan'a 13 km, doğa içinde, ısıtmalı ve korunaklı havuzlu villalar. Sahibinden İslamlar villa kiralama.

Isıtmalı Havuzlu Villalar Hakkında

Bu villada havuz ısıtma ücreti: günlük 2.000 ₺

Havuz ısıtması ekstra ücrete tabidir. Isıtma bedeli, konaklama süresince kullanılacak gün sayısına göre hesaplanmaktadır. Havuz ısıtmasının talep edilmesi halinde, suyun konforlu sıcaklığa ulaşabilmesi için giriş tarihinden en az 3 gün önce iletişim kişisine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Isıtmalı havuza sahip villalarımızda, insan sağlığı ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak havuz suyu sıcaklığı yaklaşık 27°C seviyesinde tutulmaktadır. Bunun üzerindeki sıcaklık talepleri özel durum kapsamında değerlendirilmekte olup, talebinizi rezervasyon öncesinde yetkililerimizle paylaşmanızı rica ederiz.

Fiyatlandırma

  • 10 Eki – 31 Eki 2026Şu an4 gece10.000 ₺ / geceHaftalık 70.000 ₺
  • 1 Nis – 31 May 20274 gece11.000 ₺ / geceHaftalık 77.000 ₺
  • 1 Haz – 15 Haz 20274 gece12.500 ₺ / geceHaftalık 87.500 ₺
  • 16 Haz – 30 Haz 20274 gece14.000 ₺ / geceHaftalık 98.000 ₺
  • 1 Tem – 10 Eyl 20274 gece17.000 ₺ / geceHaftalık 119.000 ₺

Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.

Müsaitlik ve gecelik fiyat

Üstü çizili günler doludur.

Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.

Boş günler Dolu günler

Konaklama kuralları

  • Giriş: 16:00 sonrası
  • Çıkış: 10:00'a kadar
  • Minimum 4 gece konaklama
  • Evcil hayvan kabul edilmez
  • Sigara içilmez
  • Parti düzenlenemez
  • Kapasite fazlası misafir kabul edilmez

İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.

Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)

Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek

Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi

Misafir yorumları

Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.

Yayınlanmaz

Bu villa İslamlar kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.

Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.

Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?

Benzer kiralık villalar

Tüm İslamlar kiralık villaları