Fethiye’de Sakin Konumda, Özel Havuzlu, 3 Yatak Odalı, Kiralık Villa
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Modern Dizayn
- Geniş Ailaler İçin İdeal
6.200 ₺ gece · Kasım













Bölgenin canlılığını kapıda, sakinliği bahçede isteyenler için: Hisarönü Ölüdeniz’deki bu villa market ve restorana 50 metre mesafede, ama içeride kendi havuzu ve bahçesiyle ayrı bir dünya kuruyor. Fethiye’de sekiz kişilik bir grubu rahatça ağırlıyor.
Villada dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor. Her odada bir çift kişilik yatak var; bu eşit dağılım, birlikte tatil yapan çiftler ve yetişkin çocuklu aileler için oda paylaşımını kolaylaştırıyor. Odalar sade ve modern döşenmiş, depolama alanları yeterli. Klima ve balkon mevcut.
Salon, gün ışığı alan geniş yapısıyla evin ortak merkezi. Açık planlı mutfak salona bağlanıyor; buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga, tost makinesi ve su ısıtıcı hazır. Çamaşır makinesi, ütü, saç kurutma makinesi, uydu TV ve Wi-Fi de evin donanımı arasında.
Özel havuz 9 × 3,75 metre, derinliği 1,5 metre. Havuz terası ve bahçe gün boyu kullanılıyor; akşamları barbekü ile açık havada yemek yenebiliyor. Denize 3 km, Fethiye merkezine 13 km uzaklıkta. Ölüdeniz plajına ve çevredeki popüler noktalara kısa sürede gidilebiliyor. Dalaman Havalimanı 60 km, Antalya Havalimanı 230 km mesafede; villada otopark var.
Merkeze yakın konum, özellikle çocuklu ailelerin işini kolaylaştırıyor: unutulan bir ihtiyaç için arabaya binmek gerekmiyor, birkaç adımda market ya da restorana ulaşılıyor. Buna karşın villa doğa manzaralı, kendi bahçesi olan bir ev; gün boyu havuz başında vakit geçirip akşam serinliğinde barbekü yakmak mümkün. Ölüdeniz ve Hisarönü çevresinde yapılacak tekne turları, yamaç paraşütü gibi etkinliklere de buradan rahatça ulaşılabiliyor. Geniş aileler için ortak alanlar ve odalar arasında dengeli bir plan kurulmuş; dört banyo sayesinde sabah hazırlıkları da sıkışmadan tamamlanıyor.
Konaklamaya elektrik, su ve gaz giderleri, günlük havuz temizliği, günlük bahçe bakımı, Wi-Fi ve 7/24 destek dahil. Girişler 16:00'da, çıkışlar 10:00'da. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Bebekler ve çocuklar için uygun olan villada kapasite sekiz kişiyle sınırlı.
4 yatak odası · 4 banyo · 4 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
3. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
4. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,75 × 9 m · derinlik 1,5 m
Aydınlatmalı · Havuz duşu
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Fethiye kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: merkeze yakın, jakuzili, çocuk havuzlu villalar. Aracısız Fethiye villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 10.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Fethiye kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
6.200 ₺ gece · Kasım
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
6.000 ₺ gece · Kasım