Fethiye’de Huzurlu, Korunaklı Havuzlu, 2 Yatak Odalı, Ekonomik Villa
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Merkeze Yakın Villa
- Dış Havuz Isıtmalı
6.000 ₺ gece · Ekim













Modern çizgilerle tasarlanmış iç mekânı ve dışarıdan görünmeyen havuzuyla villamız, Fethiye Karaçulha’da çiftlere ve küçük ailelere sakin bir tatil sunar. Doğa manzarasına bakan ev 2 yatak odası, 2 banyo ve 4 kişilik kapasiteye sahiptir. Fethiye merkezine 6 km uzaklıkta olduğundan hem doğanın sessizliğini hem de şehrin olanaklarını bir arada yaşayabilirsiniz. Muhafazakâr tatil anlayışına uygun villa, bütçesini gözeten çiftler için de ekonomik bir seçenektir.
Gün içinde vaktinizin büyük kısmını büyük olasılıkla havuz başında geçireceksiniz. 7,5 × 3,5 metre ölçüsündeki, 1,55 metre derinliğindeki havuzun çevresi korunaklıdır; muhafazakâr aileler mahremiyet kaygısı duymadan yüzebilir. Terasta şezlong, şemsiye, pergola, oturma alanı ve barbekü var, akşam yemeğini bahçede yemek için yemek masası da hazır. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılır.
Yatak odalarının ikisinde de çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası ve odaya ait banyo-tuvalet var. Ana yatak odasındaki jakuzi, akşamları günün yorgunluğunu atmak için iyi bir fırsattır. İki odanın da kendi banyosunun olması, iki çiftin birlikte tatil yapmasını kolaylaştırır. Bebekli aileler için bebek yatağı da sağlanır.
Salonda konforlu oturma grubu, televizyon, uydu yayını, Wi-Fi, klima, sehpa ve yemek masası var. Amerikan mutfakta bulaşık makinesi, buzdolabı, ankastre fırın ve ocak, mikrodalga, su ısıtıcısı, tost ve kahve makinesi ile pişirme gereçleri, yemek ve bardak takımları yer alır. Açık plan yaşam alanı salonla mutfak arasında rahat bir kullanım sağlar; sade ve modern dekorasyon evin genel havasını belirler.
Market 500 m, restoran 750 m uzaklıkta. Plaja 8 km mesafedesiniz; Ölüdeniz ve Çalış Plajı’na da araçla kolayca ulaşılır, Fethiye’nin turistik noktalarını gezmek zahmetsizdir. Dalaman Havalimanı 49 km, Antalya Havalimanı 207 km uzakta. Elektrik, su, gaz ve internet giderleri konaklamaya dahildir; otopark da mevcuttur.
Villamız en fazla 4 kişiyi ağırlar. Evcil hayvan kabul edilmez, sigara içilmesine izin verilir. Çocuklu ve bebekli ailelere uygundur; bebek yatağı ihtiyacınızı önceden bildirmeniz yeterli. Giriş 16:00, çıkış 10:00.
2 yatak odası · 2 banyo · 2 çift kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
3,5 × 7,5 m · derinlik 1,55 m
Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2027
Kasım 2027
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Çocuk ve Bebek
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Fethiye kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: merkeze yakın, jakuzili, çocuk havuzlu villalar. Aracısız Fethiye villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Aynı sitede, yan yana villalar; kalabalık aileler ve arkadaş grupları için birlikte kiralanabilir.
2 Yatak O.2 Banyo4 Kişi
6.000 ₺ gece · Ekim
Bu villa Fethiye kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
6.200 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
10.000 ₺ gece · Ekim
Rezervasyon talebi
Talebiniz doğrudan ev sahibine iletilir; ev sahibi onaylayınca e-posta ile bilgilendirilirsiniz. Bu aşamada ödeme alınmaz.