Fethiye’de Sakin Konumda, Özel Havuzlu, 3 Yatak Odalı, Kiralık Villa
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Modern Dizayn
- Geniş Ailaler İçin İdeal
6.200 ₺ gece · Ekim













Fethiye’nin Yeşilüzümlü yöresinde, salıncaklı bahçesi ve çocuk oyun alanıyla küçük çocuklu aileleri düşünen bu villa altı kişiyi ağırlıyor. Dağ köylerinin serin ve yeşil havasında, sahil kalabalığından uzakta korunaklı bir havuz başında vakit geçirmek isteyenlere uygun. Burada günler daha çok bahçede, ağaç gölgesinde ve havuz başında geçiyor.
Üç yatak odasının üçü de banyolu. İki odada çift kişilik yatak, birinde iki tek kişilik yatak var; ilk iki odada televizyon bulunuyor. Tüm odalarda klima, elbise dolabı ve komodin mevcut, böylece iki çift ve iki çocuk ya da üç çift rahatça yerleşebiliyor. Odaların her birinin ayrı banyosu olması, kalabalık sabahlarında işleri hızlandırıyor.
Salon oturma grubu, şömine, uydu yayınlı televizyon ve klimayla döşenmiş. Amerikan mutfakta bulaşık makinesi, fırın, dört gözlü ocak, mikrodalga, kahve ve tost makinesi ile altı kişilik yemek masası bulunuyor; mutfaktan havuz terasına çıkılıyor. Çamaşır makinesi, ütü ve saç kurutma makinesi de var. Şömine, ilkbahar ve sonbaharın serin akşamlarında salonu toplanma yerine çeviriyor.
Havuz 9 × 4 metre ölçüsünde, 1,6 metre derinliğinde ve korunaklı bir düzende. Mahremiyet açısından rahat bir alan sağlasa da tamamen görünmez olduğu söylenemez. Bahçede şezlong, şemsiye, oturma grubu, taş barbekü ve yemek masası var. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor; elektrik, su, gaz ve internet kiraya dahil. Otopark mevcut. Salıncaklar çocukların sabahtan akşama kadar vakit geçirdiği yer oluyor; büyükler de gölgede oturup onlara rahatça göz kulak olabiliyor.
Restoran 400 metre, market 2,5 km uzaklıkta. Fethiye merkezi 16 km, deniz 19 km mesafede; plaj günleri için araçla yola çıkmak gerekiyor. Dalaman Havalimanı 57 km, Antalya Havalimanı 219 km uzakta. Yakındaki restoran akşam yemekleri için pratik bir seçenek; Fethiye çarşısı, Kayaköy ve Ölüdeniz ise günübirlik gezilerle görülebilecek yerler.
Giriş 16:00, çıkış 10:00. Evcil hayvan kabul edilmiyor, içeride sigara içilmiyor. Bebekli ve çocuklu ailelere uygun villada kapasite altı kişi olarak belirlenmiş.
3 yatak odası · 3 banyo · 2 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
3. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 9 m · derinlik 1,6 m
Korunaklı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur; yarısı taralı günlerde yalnız çıkış yapılabilir.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Kasım 2026
Havuz
Genel
Genel
Villa
Mutfak
Çocuk ve Bebek
Manzara ve Konum
Dış Mekan
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Fethiye kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: merkeze yakın, jakuzili, çocuk havuzlu villalar. Aracısız Fethiye villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Fethiye kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
6.200 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
10.000 ₺ gece · Ekim