Fethiye’de Sakin Konumda, Özel Havuzlu, 4 Yatak Odalı, Kiralık Villa
4 Yatak O.3 Banyo8 Kişi
7.000 ₺ gece · Ekim








































Fethiye’nin Ölüdeniz tarafında, doğa manzarasına bakan villamızın en belirgin özelliği çevresi korunaklı özel havuzu. Havuz 8 × 5 metre, derinliği 1,4 metre. Havuz başında güneşlenirken komşuların gözünün önünde olmazsınız. Yine de her korunaklı villada olduğu gibi burada da yüzde yüz görünmezlik garantisi verilemiyor; ufak bir görünme payı her zaman var.
Villada 8 kişi konaklayabiliyor. Dört yatak odasının üçünde çift kişilik yatak, birinde iki tek kişilik yatak var. Birinci ve ikinci yatak odalarının kendi banyosu var. Üçüncü odada odanın içinde bir jakuzi bulunuyor. Bu oda ve iki tek yataklı dördüncü oda, kattaki ortak banyoyu kullanıyor. Her odada klima, televizyon, elbise dolabı ve balkon çıkışı var. Bu düzen iki çiftle çocuklarından oluşan aileler ya da arkadaş grupları için oldukça kullanışlı.
Klimalı salonda oturma grubu ve televizyon var, buradan doğrudan havuz terasına çıkılıyor. Mutfakta buzdolabı, fırın, mikrodalga, bulaşık ve çamaşır makinesi, kahve ve Türk kahvesi makineleri, tost makinesi, su ısıtıcı ve yeterli mutfak gereci bulunuyor. Ütü, saç kurutma makinesi, uydu TV ve Wi-Fi de mevcut.
Dışarıda yeşil bir bahçe sizi karşılıyor. Havuz başında şezlonglar, şemsiyeler ve havuz duşu var; akşamları havuz aydınlatması açılıyor. Barbekünün yanındaki yemek masasında açık havada yemek yiyebilirsiniz. Çocuklar için salıncak ve oyun alanı, bebekler için bebek yatağı da hazır. Aracınızı villanın otoparkına bırakabilirsiniz.
Market ve restoran 600 metre uzaklıkta, Fethiye merkezi 7 km, deniz ve plaj 5,8 km mesafede. Dalaman Havalimanı’na 58 km uzaklıktasınız. Elektrik, su, gaz ve Wi-Fi fiyata dahil. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor, ev ise haftada bir kez temizleniyor.
Giriş saati 16:00, çıkış saati 10:00. Villaya en fazla 8 kişi kabul ediliyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmemesini rica ediyoruz. Çocuklu ve bebekli aileler rahatlıkla konaklayabilir.
4 yatak odası · 3 banyo · 3 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
2. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · TV
3. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
Ortak kullanım banyo · Klima · TV · Jakuzi
4. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
Ortak kullanım banyo · Klima · TV
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
5 × 8 m · derinlik 1,4 m
Korunaklı · Aydınlatmalı · Havuz duşu
Havuz
Dış Mekan
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Çocuk ve Bebek
Güvenlik
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır
DenizeDeniz5,8 km uzaklıkta
Şehir merkeziFethiye merkez7 km uzaklıktaFethiye kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: merkeze yakın, jakuzili, çocuk havuzlu villalar. Aracısız Fethiye villa kiralama, kapora ile.
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Şubat 2027
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 5.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, 7/24 Destek
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Havalimanı transferi, Araç kiralama, Yat kiralama, Market alışverişi
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Fethiye kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
4 Yatak O.3 Banyo8 Kişi
7.000 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
10.000 ₺ gece · Ekim