Fethiye’de Sakin Konumda, Özel Havuzlu, 3 Yatak Odalı, Kiralık Villa
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
- Doğa Manzaralı
- Modern Dizayn
- Geniş Ailaler İçin İdeal
6.200 ₺ gece · Ekim













Fethiye Çalış’ta, iki kişilik bir çift ya da küçük bir aile için düşünülmüş bu villada en çok dikkat çeken şey 11 metre uzunluğundaki havuz. Bu boyuttaki bir havuz iki yatak odalı bir evde pek sık görülmüyor; üstelik jakuzi ve sauna da evin parçası.
Not: Villamızda wifi mevcut değildir
Dört kişilik kapasite iki yatak odasına dağılıyor. Bir odada çift kişilik yatak, diğerinde iki tek kişilik yatak var; her odanın kendine ait banyo düzeni sayılır, çünkü evde iki banyo bulunuyor. Bu düzen balayı çiftleri kadar bir ya da iki çocuklu çekirdek aileler için de uygun. Bebekli misafirler de rahat kalabilir. İki odalı bir ev için havuzun bu kadar uzun olması, gerçek anlamda yüzmek isteyenler için büyük bir artı. Sabahları birkaç tur atıp güne başlamak, öğleden sonra şezlongda dinlenmek mümkün.
Mutfakta bulaşık makinesi, mikrodalga, kahve makinesi, tost makinesi ve su ısıtıcı mevcut. Klima, uydu TV, çamaşır makinesi, saç kurutma makinesi ve ütü de hazır. Akşamları barbekü yakabilir, sauna ile günü kapatabilirsiniz. Evin ölçüsü küçük olduğu için temizliği ve kullanımı kolay; yine de iç mekân ferah ve sade bir anlayışla döşenmiş. Doğa manzarası çevreyi yeşil tutuyor, Çalış’ın hareketli sahiline kısa bir mesafede olunsa da ev kendi içinde sakin kalıyor.
Havuz 11 × 4 metre ölçüsünde ve 1,5 metre derinliğinde. Çevresi doğa manzaralı. Havuz temizliği ve bahçe bakımı her gün yapılıyor; elektrik, su, gaz giderleri ve internet erişimi fiyata dahil. Havuzun çevresinde güneşlenmek için yeterli alan bulunuyor. İki kişilik bir balayında havuz neredeyse bütün gün size ait; küçük bir ailede ise çocuklar uzun havuzda rahatça yüzebiliyor. Akşamüstü serinliğinde jakuziye geçmek, ardından bahçede yemek yemek günün doğal akışı hâline geliyor.
Denize ve plaja 1 km mesafe var; Çalış sahili yürüyüş ve gün batımı için bölgenin sevilen yerlerinden. Market 800 metre, restoran 900 metre, Fethiye merkezi 5 km uzaklıkta. Dalaman Havalimanı yalnızca 43 km ötede, bu da uçuş sonrası yolu kısa tutuyor.
Giriş 16:00, çıkış 10:00 saatlerinde. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama dört kişiyle sınırlı.
2 yatak odası · 2 banyo · 1 çift kişilik, 2 tek kişilik
1. Yatak Odası
1 çift kişilik yatak
En-suite banyo · Klima · Jakuzi
2. Yatak Odası
2 tek kişilik yatak
En-suite banyo · Klima
Oturma OdasıSalon
Klima · TV
MutfakSalon
Açık havuzÖzel
4 × 11 m · derinlik 1,5 m
Deniz manzaralı · Aydınlatmalı
Haftalık = 7 gece; temizlik ücreti ve depozito hariç.
Üstü çizili günler doludur.
Tarih seçmek için önce giriş, sonra çıkış gününe tıklayın.
Ekim 2026
Kasım 2026
Havuz
Dış Mekan
Genel
Villa
Mutfak
Eğlence
Manzara ve Konum
Güvenlik
Çocuk ve Bebek
Villanın çevresindeki önemli noktalar ve mesafeler
Yaklaşık konum · tam adres kapora sonrası paylaşılır


Fethiye kiralık villa ilanları doğrudan ev sahibinden: merkeze yakın, jakuzili, çocuk havuzlu villalar. Aracısız Fethiye villa kiralama, kapora ile.
İptal politikası: Makul — girişe 30+ gün varken tam, 15-30 gün arası %50 iade.
Hasar depozitosu: 4.000 ₺ (toplam fiyata ek olarak girişte nakit alınır, hasarsız çıkışta iade edilir)
Ücrete dahil: Elektrik & su & gaz giderleri, Ücretsiz WiFi, Günlük havuz temizliği, Günlük bahçe bakımı, Çarşaf, Havlu
Ücrete dahil değil: Ekstra temizlik, Yemek, Havalimanı transferi, Araç kiralama
Henüz yorum yok — bu villada kaldıysanız ilk yorumu siz yazın.
Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir. Bu villada rezervasyonla kaldıysanız, hesabınızla giriş yaparak yazın; yorumunuz "doğrulanmış konaklama" olarak işaretlenir.
Bu villa Fethiye kiralık villa ilanlarımızdan biri; tüm ilanlar doğrudan ev sahibinden, sadece kapora ile kiralanır.
Aradığınızı bulamadınız mı? Benzer villa kategorilerini inceleyebilirsiniz.
Antalya’daki diğer kiralama bölgelerine göz atmak ister misiniz?
3 Yatak O.2 Banyo6 Kişi
6.200 ₺ gece · Ekim
3 Yatak O.3 Banyo6 Kişi
10.000 ₺ gece · Ekim